Συνάντηση του προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+" (άποψη)

Είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος στην πρώτη συνάντηση γονέων για το πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+" που υλοποιεί το Νόηση. Ήταν μια αυθόρμητη και εκτενής ανταλλαγή απόψεων για όλα τα ζητήματα που μας κάνουν να προβληματιζόμαστε και να αγωνιούμε. Εύχομαι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αυτό συγκεντρώνοντας απόψεις μεγάλου αριθμού γονέων.

Σχόλια

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή των γονέων

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητέ κύριε Γιώργο, ήταν και για μας μία σημαντική ευκαιρία να γνωρίσουμε εσάς και τους υπόλοιπους γονείς από κοντά! 

Πράγματι, ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας αυτού του προγράμματος έγκειται στην συμμετοχή των γονέων!  Από μέρους μας, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κοντά μας όσο γίνεται περισσότερους, σε μικρές ομάδες όμως όπως χθες. 

Και με την ευκαιρία, σας ευχαριστούμε θερμά όλους που δεν αφήσατε καμιά θέση να πάει χαμένη χθες! 

Θα σας κρατήσουμε ενήμερο για τις επόμενες δράσεις του προγράμματος και ειδικά για την μεγάλη συνάντηση γονέων που προγραμματίζουμε τον Δεκέμβριο. Και εκεί πιστεύουμε ότι μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα, για την καταγραφή των αναγκών των γονέων και τις καλές πρακτικές που βλέπουν και αναγνωρίζουν στους φορείς και τα άτομα με τους οποίους συνεργάζονται — στο πλαίσιο των υπηρεσιών που λαμβάνουν και τα παιδιά τους. 

Τα λέω εδώ, κάπως σαν υπενθύμιση, για όλους όσοι συμμετείχατε στη χθεσινή συνάντηση αλλά και για τους γονείς που θα συμμετέχουν στις επόμενες συναντήσεις του Προγράμματος www.noesi.gr/pronoisekiesi

Άγγελος Κουτουμάνος 

Υ.Γ. Δεν ξεχνώ την πρότασή σας για την ανάπτυξη ενός Οδηγού παροχών / διαθέσιμων υπηρεσιών :)

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.