Θα ήθελα να μου προτείνετε Λογοθεραπευτή στη Θεσσαλονίκη

Θα ήθελα την υπόδειξη - γνώμη σας για έμπειρο Λογοθεραπευτή Θεσσαλονίκη, για ένα παιδάκι με στοιχεία ΔΑΔ 8 ετών.

Σχόλια

Μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξής Λογοθεραπευτές στη Θεσ/νίκη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους Λογοθεραπευτές στα παρακάτω Κέντρα που έχουν διαπιστευτεί από το www.noesi.gr.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ

Λογότυπο του Κέντρου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ στη Θεσσαλονίκη.Το Κέντρο Αξιολόγησης και Θεραπείας "Ελευθερία Λόγου" δημιουργήθηκε το 2012 από την Ισμιρλίδου Ελευθερία, Λογοθεραπεύτρια. Λειτουργεί δύο πλαίσια, ένα στη Δυτική Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Μενεμένης, και ανατολικά στην περιοχή της Καλαμαριάς, δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θα βρείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/eleftheria-logou

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Λογότυπο ΛΟΓΟΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤο "Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Λογοθεραπείας Καλαμαριάς" έχει έδρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Ζηργάνου 14, Καλαμαριά). Πρόκειται για ένα φιλόξενο χώρο στο οποίο πρωταρχικός στόχος είναι η ανάπτυξη μια σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας τόσο με τα παιδιά όσο και με τους γονείς τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δέσποινα Μπεμπερίδου, Λογοθεραπεύτρια (BHSc/MEd) - στη σελίδα www.noesi.gr/logos-epikoinonia-thessaloniki θα βρείτε και το βιογραφικό της.

THERACT ACT

Τέλος, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Παράσχο Ντιώνια, Λογοθεραπευτή, υπεύθυνο στο "Therapy Act" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. 

Λογότυπο THERAPY ACT

Το Kέντρο Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας "Therapy Act" στον Εύοσμο, παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες, στους τομείς της πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης δυσκολιών λόγου, επικοινωνίας, μάθησης, συμπεριφοράς, μνήμης και συναισθηματικής ισορροπίας. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/therapyact

Με εκτίμηση,
Άγγελος Γ. Κουτουμάνος
Κοινωνικός Λειτουργός
NOESI.gr

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.