Θα ήθελα να μου προτείνετε Λογοθεραπευτή στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Ιωάννης Παπαδόπουλος

Θα ήθελα την υπόδειξη - γνώμη σας για έμπειρο Λογοθεραπευτή Θεσσαλονίκη, για ένα παιδάκι με στοιχεία ΔΑΔ 8 ετών.

Σχόλια

Μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξής Λογοθεραπευτές στη Θεσ/νίκη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους Λογοθεραπευτές στα παρακάτω Κέντρα που έχουν διαπιστευτεί από το www.noesi.gr.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ

Λογότυπο του Κέντρου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ στη Θεσσαλονίκη.Το Κέντρο Αξιολόγησης και Θεραπείας "Ελευθερία Λόγου" δημιουργήθηκε το 2012 από την Ισμιρλίδου Ελευθερία, Λογοθεραπεύτρια. Λειτουργεί δύο πλαίσια, ένα στη Δυτική Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Μενεμένης, και ανατολικά στην περιοχή της Καλαμαριάς, δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θα βρείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/eleftheria-logou

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Λογότυπο ΛΟΓΟΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤο "Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Λογοθεραπείας Καλαμαριάς" έχει έδρα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Ζηργάνου 14, Καλαμαριά). Πρόκειται για ένα φιλόξενο χώρο στο οποίο πρωταρχικός στόχος είναι η ανάπτυξη μια σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας τόσο με τα παιδιά όσο και με τους γονείς τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δέσποινα Μπεμπερίδου, Λογοθεραπεύτρια (BHSc/MEd) - στη σελίδα www.noesi.gr/logos-epikoinonia-thessaloniki θα βρείτε και το βιογραφικό της.

THERACT ACT

Τέλος, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Παράσχο Ντιώνια, Λογοθεραπευτή, υπεύθυνο στο "Therapy Act" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. 

Λογότυπο THERAPY ACT

Το Kέντρο Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας "Therapy Act" στον Εύοσμο, παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες, στους τομείς της πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης δυσκολιών λόγου, επικοινωνίας, μάθησης, συμπεριφοράς, μνήμης και συναισθηματικής ισορροπίας. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/therapyact

Με εκτίμηση,
Άγγελος Γ. Κουτουμάνος
Κοινωνικός Λειτουργός
NOESI.gr

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.