Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με το ποσοστό με τον νέο ΕΠΠΠΑ

Εικόνα Μαριαμ

Αναρωτιέμαι τι μεγάλο μπέρδεμα και τι ταλαιπωρία θα προκύψει με τισ αλλαγές που έκαναν στον πίνακα Ε.Π.Π.Π.Α. Σίγουρα όλα έγιναν εσχεμένα για να κάνουν ''οικονομία'' όμως από εκεί βρήκαν να κάνουν; Άραγε ξέρει κανείς να μου απαντήσει θα επηρεαστεί το ποσοστό όλων όσων αφορά τον αυτισμό και θα έχει τον φόβο να κατέβει ακόμη και έως 50% η μόνο είναι επίφοβο για τον Υ.Λ.Α. [Υψηλής λειτουργικότητας αυτισμό]. 

Κάτι ακόμη που παρακαλώ όποιος μπορεί να με συμβουλέψει Όταν κατάθεσα τα χαρτιά μου είχαμε δώσει και το τεστ νοημοσύνης που ήτανε από δημόσιο νοσοκομείο και εγραφε δείκτης νοημοσύνης 49 [μέτρια νοητική υστέρηση] όταν όμως πήραμε την απόφαση το χαρτί ήτανε ευνοικό ως προς τον χρόνο αναπηρίας όμως αντί να γράφει επάνω στην απόφαση 49 μέτρια νοητική υστέρηση όπως έλεγε το χαρτί της μέτρησης της νοημοσύνης εκείνοι είχανε γράψει ναι μεν το 49 αλλά το συνόδευαν με την λέξη ήπια νοητική υστέρηση αντί της μέτριας νοητικής υστέρησης που είναι το ορθό και που επισημαίνω προέρχεται από παιδοψυχολόγο μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου.

Επίσης όλοι οι πίνακες των τεστ μετρήσεων νοημοσύνης κατατάσουν το 49 στην μέτρια υστέρηση Σίγουρα δεν μπορούν μέσα στις επιτροπές να κρίνουν το βαθμό της νοητικής υστέρησης γιατί για να γίνει αυτό χρειάζεται κάποιο τεστ και διότι την ώρα της επιτροπής δεν διεξάγουν κάποιο τεστ στα παιδιά άρα βασίζονται επακριβώς στο χαρτί της γνωμάτευσης του τεστ που θα τους πάμε πως όμως αλλοιώνουν την περιγραφή του βαθμού π.χ. από μέτρια υστέρηση σε ήπια Εγώ πάντως δεν το σκάλισα και θέλω να με συμβουλέψει όποιος μπορεί επάνω σε αυτό και δεν το έκανα διότι μου είπαν πως αφού έτσι και αλλιώς έχω κρατήσει αντίγραφο από την μέτρηση του τέστ που είχα καταθέσει και αφού μπορεί να αποδειχθεί και από τους πίνακες πως το 49 ανήκει στην μέτρια υστέρηση όπως και το ίδιο το χαρτί που κατάθεσα γράφει μου είπαν πως θα διορθωθεί όταν ποτέ μας ξαναφωνάξουν και η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκα με αυτό γιατί φτασαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από πολύ κόπο και σκέφτηκα μην πάω να διορθώσω αυτό και μου αλλάξουν καμμία άλλη διατύπωση επάνω στην απόφαση . τι λέτε έκανα καλά; Είμαι κατοχυρωμένη όταν μας ξαναφωνάξουν να διορθωθεί αφού έχω το αντίγραφο του τεστ που έχω καταθέσει και λέει 49 μέτρια νοητική υστέρηση και επίσης αφού και όλοι οι πίνακες των μετρήσεων νοημοσύνης κατατάσουν το 49 στην μέτρια νοητική υστέρηση και όχι στην ήπια όπως έγραψαν / άραγε το έκαναν επίτηδες η από λάθος πληκτρολόγηση πως όμως δεν έγραψαν επ' ακριβώς αυτό που λέει το χαρτί του τεστ. Σας παρακαλώ ας με συμβουλέψει όποιος γνωρίζει

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.