Θέλω να ρωτήσω τι είναι το ΚΕΠΑ

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Θέλω να ρωτήσω τι είναι το ΚΕΠΑ? Έχω ένα παιδάκι με αυτισμό στην αρχή του φάσματος.

Σχόλια

Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας

Εικόνα Γιάννης_1970

Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας.

Από εκεί θα πάρετε ποσοστό αναπηρίας για το παιδάκι σας, ώστε μετά να κάνετε αίτηση στο δήμο που κατοικείτε για το ανάλογο επίδομα της Πρόνοιας.

Σημείωση από το NOESI.gr:
Μπορείτε να δείτε τον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr για τα ΚΕΠΑ στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/kepa Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για τη διαδικασία της αίτησης και εξέτασης. Επίσης, μπορείτε να δείτε την σελίδα www.noesi.gr/topics/kepa όπου συγκεντρώνονται οι αναρτήσεις άλλων γονέων σχετικά με το ίδιο θέμα, τα ΚΕΠΑ. Ό,τι άλλο, ρωτήστε, εδώ θα βρείτε άλλα μέλη που μπορούν να σας καθοδηγήσουν. Γιαυτό τους λέμε ...συνοδοιπόρους στο noesi.gr :)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.