Αυτισμός, ιδιωτική παράλληλη κατά τη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων

Εικόνα Βικτόρια

Έχω παιδί με αυτισμό. Φέτος δίνει πανελλήνιες, προφορικά. Γνωρίζω ότι μπορεί να έχει ιδιωτική παράλληλη στήριξη. Γνωρίζετε αν η ιδιωτική παράλληλη στήριξη μπορεί να είναι μέσα στη διαδικασία των εξετάσεων; Σας αναφέρω πως η δημόσια παράλληλη μόνο για τα παιδιά με αυτισμό επιτρέπεται να είναι. Η ιδιωτική όμως; Μπορεί; 

Ο γιος μου έχει ΔΑΔ, είναι 14, πείτε μου αν πρέπει κάτι άλλο και τι;

Εικόνα Βικτόρια

Καλησπέρα. Εγώ ένα γιο 14 ετών. Έχουμε γνωμάτευση από το ΚΕΔΔΥ "Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή Υψηλής Λειτουργικότητας". Δεν έχουμε πάει ποτέ στο ΚΕΠΑ. Το μόνο που έχει είναι παράλληλη στήριξη. Επειδή είμαι νέο μέλος, σας παρακαλώ βοηθήστε με, λέγοντας μου, αν πρέπει να βγάλω κάποιο άλλο χαρτί για το παιδί, αν δικαιούται επίδομα, αν... αν... αν.... δεν έχω ιδέα τι να κάνω! Τη γνωμάτευση από το ΚΕΔΔΥ την πήραμε πριν 2,5 χρόνια. Το ξέρω, αργήσαμε παρά πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.