Πληροφορίες για ειδικό σχολείο ιδιωτικό για παιδί με ΔΑΦ

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Καλημέρα! !Ο γιος μου είναι στο φάσμα αυτισμού αλλά σε ήπια μορφή, αρκετά λειτουργικός. Πηγαίνει στην έκτη δημοτικού, έχει παράλληλη στο σχολείο κ δασκάλα στο σπίτι. Έχει περάσει από το ΚΕΔΔΥ και μας έχουν προτείνει ειδικό σχολείο λόγω μαθησιακών δυσκολιών περισσότερο. Όμως ως γονείς ανησυχούμε πολύ για το γυμνάσιο κ έχουμε ερωτηματικά για αυτά τα σχολεία λόγω έλλειψης υποδομής. (Έχουμε πάει σε κάποιο να δούμε τι γίνεται...). Σκεφτόμαστε κ τα ιδιωτικά σχολεία μήπως είναι καλύτερα για αυτόν.

Τιμές για ιδιωτικά σχολεία

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος γονέας  πληροφορίες για ιδιωτικό σχολείο, τιμές και την δουλειά  που κάνουν για παιδι με δυαχυτη διαταραχή ανάπτυξης; Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό. Θα με ενδιέφερε στα δυτικά προάστια. 

Σας ευχαριστώ! 

Δωρεάν δραστηριότητες για αυτισμό

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος για δωρεαν δραστηριοτητες  σε κάποιον σύλλογο για παιδί 12 χρονών στη περιοχή  Χαϊδαρίου? Όχι σύλλογο από σχολείο. 

Σας ευχαριστω.

Ψάχνουμε έναν αναπτυξιολόγο για ΔΑΔ

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Εχω ενα παιδακι με διαχυτη διαταραχη αναπτυξης (ΔΑΔ) και ειναι 10 χρονων. Θελουμε να τον δει ενας αναπτυξιολογος, στο Αττικο Nοσοκoμείο δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε, και ψαχνουμε ιδιωτικα για καποιον καλο γιατρο. Μας εχουν πει για την κ. Τσεκούρα. Αν καποιος εχει συστασεις για την συγκεκριμενη γιατρο ή γνωριζει αλλον γιατρο, ας με ενημερωσει σχετικα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.