Ξεπέρασε τις 4.000 υπογραφές η προσπάθεια στο πλαίσιο του APA

Εικόνα autism-parents-act
Το APA βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συλλογής υπογραφών. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή 8 Μαΐου 2009) θα πρέπει να αποστείλετε ταχυδρομικά σε αυτή τη διεύθυνση όσες υπογραφές έχετε μαζέψει! Στείλτε τις υπογραφές για APA

Έως τώρα έχουν καταμετρηθεί 4.100 υπογραφές!

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2009 έχει οριστεί ραντεβού με τον δικηγόρο που θα αναλάβει δωρεάν την επικύρωση των υπογραφών, προκειμένου να κατατεθούν στους αρμόδιους φορείς. Διαβάστε περισσότερα για τα επόμενα βήματα του APA από αυτή τη σελίδα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.