Πότε ένα παιδί με ΔΑΔ είναι Asperger, αυτό δεν το έχω καταλάβει

Εικόνα Yiannis Kav.

Πότε ένα παιδί με ΔΑΔ είναι Asperger, αυτό δεν το έχω καταλάβει, η κόρη μου είχε διάγνωση διάχυτη αναπτυξιακή καθυστέρηση μέχρι 8 ετών, απο τα 9 μέχρι και σήμερα η διάγνωση είναι διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν είχε κινητικά προβλήματα, παρά μόνο στην ομιλία κ ολα τα ψυχολογικά παρελκόμενα του αυτισμού,έχοντας για τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής της στήριξη με εργοθεραπεία, λογοθεραπεία και παιδοψυχολόγο, μετά τα 11 τα σταματήσαμε όλα αυτά και κάναμε όλη την προσπάθεια μόνοι μας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.