Δήλωση περί εγκυρότητας πληροφοριών

Σε συμφωνία με τον λόγο ύπαρξής του, δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το NOESI.gr ή τις πληροφορίες που παρέχει για διαγνωστικούς σκοπούς ή για να υποκαταστήσετε τη γνωμάτευση, συμβουλή ή θεραπευτική αγωγή, που σε κάθε περίπτωση πρέπει να λάβετε από αρμόδιους επαγγελματίες.

Διορθώσεις σε λάθη.

Είναι θεμιτό για την εγκυρότητα των πληροφοριών να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες έχετε διασταυρώσει. Εάν υπάρχουν λάθη στα κείμενα, κατά την άποψή σας, σας ενθαρρύνουμε να τα διορθώνετε.

Διάγνωση, γνωμάτευση, πρόγνωση... διαδικτυακώς;

Αρκετοί αναγνώστες μας ρωτούν για τη πρόγνωση μίας περίπτωσης, δηλ. την εξέλιξή της σε βάθος χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο για εμάς να αναφερόμαστε στην εξέλιξη των ικανοτήτων ενός παιδιού ή ενηλίκου. Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες, πέρα ίσως από τις γενικές περιγραφές που βρίσκονται στη σελίδα του NOESI.gr. H εξέλιξη κάθε ατόμου είναι διαφορετική και επηρεάζεται από διάφορες παράγοντες έξω και μακριά από τα "συμπτώματα" μίας διαταραχής.

Ομάδα στόχος - σκοπός λειτουργίας.

Το NOESI.gr απευθύνεται σε άτομα, που συζούν, συνεργάζονται ή συναναστρέφονται άτομα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την υγεία, την πρόνοια.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;