Μία σελίδα του Οδηγού παρεμβάσεων

O Οδηγός των παρεμβάσεων του NOESI.gr περιγράφει προγράμματα (μοντέλα) παρέμβασης, θεραπείας και αντιμετώπισης στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης.

O Οδηγός παρεμβάσεων noesi.gr/book/intervention περιγράφει στόχους και μεθόδους στα προγράμματα παρέμβασης και αποκατάστασης στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης. Πιστοποιείται από το Health on the Net Foundation? και παρουσιάζει γενικές κατευθύνσεις – μη εξατομικευμένες. Αναπτύσσεται εθελοντικά από το NOESI.gr :)

Υλικό για τον τραυλισμό από την Ομάδα ΟΕΕΔΡΟ του ΠΣΛ

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο του ΠΣΛ.Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος στις Διαταραχές Ροής Ομιλίας (ΟΕΕΔΡΟ) του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών  (Π.Σ.Λ.) παράγει και προωθεί επιστημονικό έργο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στον Τραυλισμό. Βασικός στόχος της ΟΕΕΔΡΟ είναι η υποστήριξη των δικαιωμάτων των προσώπων που τραυλίζουν και η ενδυνάμωση του ίδιου του προσώπου που τραυλίζει και του περιβάλλοντός του: γονείς, παιδίατροι, ειδικοί, εκπαιδευτικοί, κοινότητα.

Υλικό για τον τραυλισμό από την Ομάδα ΟΕΕΔΡΟ του ΠΣΛ.Υλικό για τον τραυλισμό από την Ομάδα ΟΕΕΔΡΟ του ΠΣΛ.

Η ΟΕΕΔΡΟ, ως εθελοντική επιστημονική ομάδα, σταθερά εργάζεται στο σχεδιασμό και έκδοση υλικού ενημέρωσης όπως παραμύθια, βιβλιαράκια, τρίπτυχα, βίντεο εμπειρίας προσώπων που τραυλίζουν και ενημερωτικές βιντεοπαρουσιάσεις.

Το έργο της ΟΕΕΔΡΟ διατίθενται στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών.

Όλες οι υπηρεσίες της Ομάδας (ΟΕΕΔΡΟ) και το υλικό που παρουσιάζεται στην ενότητα "Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος στις Διαταραχές Ροής της Ομιλίας (ΟΕΕΔΡΟ)" στον διαδικτυακό τόπο www.logopedists.gr είναι δωρεάν και έτοιμο προς χρήση για το κοινό. 

Υλικό για τον τραυλισμό από την Ομάδα ΟΕΕΔΡΟ του ΠΣΛ.Υλικό για τον τραυλισμό από την Ομάδα ΟΕΕΔΡΟ του ΠΣΛ.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

You must have Javascript enabled to use this form.