Οδηγός δικαιούχων και παροχών

Εικόνα NOESI.gr

Εδώ δημοσιεύονται νόμοι, διατάξεις, αποφάσεις, σχετικά με τη θεματολογία του NOESI.gr.

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Οδηγού δικαιούχων και παροχών.

Σχόλια

Λεμφοίδημα

Εικόνα popi kara
Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε για παροχές που αφορούν στην χρόνια πάθηση λεμφοίδημα. Βασανίζει πολύ κόσμο, κυρίως γυναίκες μετά από θεραπείες για καρκίνο (μαστεκτομές, υστερεκτομές, ακτινοθεραπείες κλπ). Έλλειψη ενημέρωσης και εγκατάλειψη από μεριάς πολιτείας, συνεπάγεται πόνο, αναπηρία, κοινωνική απομόνωση, δυσβάσταχτα έξοδα για τους ασθενείς. Παρακαλούμε βοηθείστε να διαδοθεί το μήνυμα, και όποιος γνωρίζει για παροχές κλπ, ας ενημερώσει.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.