Οδηγός δικαιούχων και παροχών

Εικόνα NOESI.gr

Εδώ δημοσιεύονται νόμοι, διατάξεις, αποφάσεις, σχετικά με τη θεματολογία του NOESI.gr.

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Οδηγού δικαιούχων και παροχών.

Σχόλια

Λεμφοίδημα

Εικόνα popi kara
Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε για παροχές που αφορούν στην χρόνια πάθηση λεμφοίδημα. Βασανίζει πολύ κόσμο, κυρίως γυναίκες μετά από θεραπείες για καρκίνο (μαστεκτομές, υστερεκτομές, ακτινοθεραπείες κλπ). Έλλειψη ενημέρωσης και εγκατάλειψη από μεριάς πολιτείας, συνεπάγεται πόνο, αναπηρία, κοινωνική απομόνωση, δυσβάσταχτα έξοδα για τους ασθενείς. Παρακαλούμε βοηθείστε να διαδοθεί το μήνυμα, και όποιος γνωρίζει για παροχές κλπ, ας ενημερώσει.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.