Ν. 3699/2008: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Εικόνα NOESI.gr

Παρακάτω, θα βρείτε συνημμένο σε PDF αρχείο τον Νόμο ύπ’ αριθ. 3699 με θέμα "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες". 

Συνημμένα αρχεία (δείτε ακόμη): 

Σχόλια

Γνωμάτευση ΚΕΔΔΥ

Εικόνα Paletacat

Μεταφέρω ερωτήματα φίλης που έχει μπλέξει στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας.

Σε περίπτωση που υπάρχει γνωμάτευση απο το ΚΕΔΔΥ για ειδικό σχολείο (Α  Δημοτικού) και διαφορετική εισήγηση από Ιατροπαιδαγωγικό κέντρο (ΙΚΑ) δηλ παράλληλη στήριξη, ξέρουμε ότι  υπάρχει δυνατότητα προσφυγής σε ΕΔΕΑ. Εάν δεν έχει συζητηθεί το θέμα μέχρι την έναρξη των μαθημάτων ο Διευθυντής του σχολείου έχει δικαίωμα να αρνηθεί την εγγραφή του παιδιού; Να σημειώσω εδώ ότι η παράλληλη θα πληρώνεται από τους γονείς. Απλά πρέπει να γίνει η εισήγηση από τα ΚΕΔΔΥ για να μπορεί να το δεχθεί ο Διευθυντής. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σ' αυτή τη περίπτωση;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.