ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Όλη η τρέχουσα νομοθεσία που αφορά την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Εικόνα NOESI.gr

Παρακάτω παραθέτουμε εκτενή λίστα με την κείμενη (τρέχουσα) νομοθεσία που αφορά άμεσα και έμμεσα τα ζητήματα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Η σελίδα αυτή λειτουργεί ως κόμβος για την κείμενη νομοθεσία. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι που οδηγούν σε διαφορετικούς ιστοτόπους κάθε φορά. Σε περίπτωση που διαπιστώνετε ότι κάποιος σύνδεσμος (link) δεν λειτουργεί σωστά παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας με το NOESI.gr.

Νόμοι Ειδικής Αγωγής

Νομοθεσία για Σ.Μ.Ε.Α.Ε. / Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. (πρώην Σ.Μ.Ε.Α. / Κ.Δ.Α.Υ.)

Tip! Δείτε τη λίστα με τις ΣΜΕΑΕ πανελλαδικά. Δείτε τη λίστα με τα ΚΕΔΔΥ πανελλαδικά.

Νομοθεσία για Αξιολόγηση Α.Μ.Ε.Ε.Α.

Νομοθεσία για Λοιπά Εκπαιδευτικά Θέματα

Σημαντική σημείωση! Οι σύνδεσμοι (links) σε αυτή την ιστοσελίδα οδηγούν σε διευθύνσεις ιστοτόπων εκτός του www.noesi.gr. Σε περίπτωση που διαπιστώνετε ότι κάποιος σύνδεσμος (link) δεν λειτουργεί σωστά παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας με το NOESI.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;