ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Όλη η τρέχουσα νομοθεσία που αφορά την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Εικόνα NOESI.gr

Παρακάτω παραθέτουμε εκτενή λίστα με την κείμενη (τρέχουσα) νομοθεσία που αφορά άμεσα και έμμεσα τα ζητήματα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Η σελίδα αυτή λειτουργεί ως κόμβος για την κείμενη νομοθεσία. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι που οδηγούν σε διαφορετικούς ιστοτόπους κάθε φορά. Σε περίπτωση που διαπιστώνετε ότι κάποιος σύνδεσμος (link) δεν λειτουργεί σωστά παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας με το NOESI.gr.

Νόμοι Ειδικής Αγωγής

Νομοθεσία για Σ.Μ.Ε.Α.Ε. / Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. (πρώην Σ.Μ.Ε.Α. / Κ.Δ.Α.Υ.)

Tip! Δείτε τη λίστα με τις ΣΜΕΑΕ πανελλαδικά. Δείτε τη λίστα με τα ΚΕΔΔΥ πανελλαδικά.

Νομοθεσία για Αξιολόγηση Α.Μ.Ε.Ε.Α.

Νομοθεσία για Λοιπά Εκπαιδευτικά Θέματα

Σημαντική σημείωση! Οι σύνδεσμοι (links) σε αυτή την ιστοσελίδα οδηγούν σε διευθύνσεις ιστοτόπων εκτός του www.noesi.gr. Σε περίπτωση που διαπιστώνετε ότι κάποιος σύνδεσμος (link) δεν λειτουργεί σωστά παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας με το NOESI.gr.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.