Ανακοινώθηκε από τον ΕΟΠΥΥ: Παράταση προθεσμίας για αποζημίωση δαπανών στους ασφαλισμένους για θεραπείες Ειδικής Αγωγής μέχρι 25/1/2017

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Με έγγραφο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΕΟΠΥΥ δίνεται παράταση προθεσμίας για αποζημίωση δαπανών στους ασφαλισμένους για θεραπείες Ειδικής Αγωγής και αγορά Οπτικών Ειδών μέχρι 25/01/2017.

Αναλυτικά προβλέπεται ότι:

H απόδοση της δαπάνης για Θεραπείες Ειδικής Αγωγής και αγορά Οπτικών Ειδών, θα γίνεται στους ασφαλισµένους σύµφωνα µε την ισχύουσα διαδικασία, εφόσον τα σχετικά παραπεµπτικά και γνωµατεύσεις που βρίσκονται σε ισχύ, έχουν εκτελεστεί έως και την 25η Ιανουαρίου 2017.

Οι εκτελέσεις γνωµατεύσεων που θα πραγµατοποιηθούν στην συνέχεια, καθώς και η υποβολή των δαπανών αυτών, θα διενεργείται µόνο µέσω του συστήµατος ηλεκτρονικών υποβολών από συµβεβληµένους παρόχους και όχι από τους ασφαλισµένους.

Κατόπιν των ανωτέρω, οι Περιφερειακές ∆ιευθύνσεις δεν θα παραλαµβάνουν αιτήσεις ασφαλισµένων για αποζηµίωση των ανωτέρω θεραπειών, εφόσον η εκτέλεση των γνωµατεύσεων έχει πραγµατοποιηθεί από 27/1/2017 και µετά.

Τέλος, υπενθυµίζουµε ότι, η υποβολή των αιτηµάτων των δικαιούχων του πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ γίνεται στα Υποκαταστήµατα αυτού και µόνον για παροχές που πραγµατοποιήθηκαν το έτος 2016

Σχετικά αρχεία: 

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!