Πολιτική καταχώρησης διαφημιστικών μηνυμάτων

Το NOESI.gr δημοσιεύει διαφημιστικά μηνύματα σε συγκεκριμένες σελίδες του με καθορισμένο τρόπο, κατά το δυνατό σχετικά με τη θεματολογία του.

Δείτε επίσης:

  • "Καταχώρηση διαφημίσεων - Πληροφορίες και κόστος" εδώ: www.noesi.gr/biz και
  • "Τιμοκατάλογος προγραμμάτων για συνδρομητές" εδώ: www.noesi.gr/inou/members

Διαχωρίζουμε το περιεχόμενο που προορίζεται για διαφήμιση, με στόχο την προσέλκυση πελατών ή καταναλωτών από το περιεχόμενο που προορίζεται για ενημέρωση - ευαισθητοποίηση των επισκεπτών ή αναγνωστών. Προς το παρόν, τα διαφημιστικά μηνύματα καταχωρούνται σε συνεννόηση με το NOESI.gr με την ένδειξη "Διαφήμιση" ή "Διαφημιστικό μήνυμα".

Με αυτό το σκεπτικό, μπορεί να αφαιρούμε κατά βούληση, λογότυπα, επωνυμίες ή άλλα στοιχεία φορέων που παρουσιάζονται στη σημεία του ιστοτόπου, όπου δεν προβλέπεται χώρος για διαφήμιση.

  • Διαβάστε περισσότερα για τον "Κανονισμό λειτουργίας - Όροι χρήσης" εδώ: www.noesi.gr/stateofplay

Για μηνύματα που εμφανίζονται μέσω αυτόματης τροφοδοσίας από τρίτους παρόχους, π.χ. Google Adsense, δεν έχουμε απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου των διαφημίσεων της Google και το περιεχόμενο της σύνταξης δεν επηρεάζεται από οποιοδήποτε εμπορικό συμφέρον.

Για μηνύματα που καταχωρούνται από φυσικά ή νομικά πρόσωπα, προηγείται συνεννόηση με το NOESI.gr, εφόσον κατατεθεί η σχετική φόρμα καταχώρησης μηνύματος. Όλες οι καταχωρήσεις συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά, δηλ. την αίτηση του διαφημιζόμενου, το συμφωνητικό και την απόδειξη ή το τιμολόγιο για την πληρωμή του κόστους καταχώρησης. 

Τα χρήματα από τις διαφημίσεις αποτελούν έσοδα του NOESI.gr, που αποτελούν εκτός των άλλων πηγή χρηματοδότησης της λειτουργίας και των δράσεών του. Σημειώνεται, ότι όπως καθορίζεται από το καταστατικό λειτουργίας της "NOESI.gr | Η ΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ" Ε.Ε. "...εφαρμόζεται κατά κανόνα δωρεάν παροχή υπηρεσιών προς τα άτο­μα από ευπαθείς ομάδες, τις οικογένειές τους και τους φιλανθρωπικούς φορείς, όπου ενδεχο­μένως διαβιούν ή φοιτούν".

  • Δείτε το πλήρες κείμενο του Καταστατικού Λειτουργίας του NOESI.gr εδώ: www.noesi.gr/katastatiko 

Το κέρδος από τις διαφημίσεις φιλανθρωπικών Σωματείων / Συλλόγων που προκύπτει από διαφημίσεις, αποδίδεται - μετά την ετήσια εκκαθάριση - υπέρ ενός φιλανθρωπικού σκοπού, βάσει καταστατικού του NOESI.gr. 

Με το πέρας κάθε οικονομικού έτους, κατατίθεται δημοσίως ο οικονομικός απολογισμός, αρχής γενομένης από το 2011. Η δήλωση αποτελεί αντίγραφο του απολογισμού εσόδων - εξόδων της Ε.Ε., όπως αυτός κατατίθεται στην αρμόδια ΔΟΥ.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.