Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω λογαριασμό δωρεάν πρόσβασης μέλους στο www.noesi.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Πώς μπορώ να γίνω μέλος δωρεάν στο ιστοτόπο www.noesi.gr.Δημιουργία ή άνοιγμα λογαριασμού σημαίνει, ότι κάποιος γίνεται μέλος σε έναν ιστοτόπο. Με την εγγραφή σας ως μέλος αποκτάτε πρόσβαση σε σελίδες και υπηρεσίες του ιστοτόπου, που δεν είναι διαθέσιμες σε μη εγγεγραμμένα μέλη.

Η εγγραφή στο NOESI.gr είναι δωρεάν για όλους.

 Μέλη = Σελίδες με νόημα!

Η ανάπτυξη της κοινότητας του NOESI.gr είναι για όλα τα μέλη μία απόδειξη, ότι η προσπάθεια πιάνει τόπο! 

 Γιατί να εγγραφώ;

Mόνο ως μέλος, μπορείτε να σχολιάζετε και να κάνετε δημοσιεύσεις (με εξαίρεση τις αγγελίες).

Επίσης, αποκτάτε πρόσβαση στα προφίλ των άλλων μελών και έχετε μία προσωπική σελίδα επικοινωνίας για όλους (χωρίς να εμφανίζονται τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας). Επίσης, ως μέλος, διαβάζετε όσα σας αφορούν και σας ενδιαφέρουν ...ή τα πάντα!


Εγγραφείτε μέλη στην κοινότητα του NOESI.gr συμπληρώνοντας την απλή φόρμα εγγραφής.


 Έχουμε κατά ...νου τα μέλη μας

Η εγγραφή από την δική μας πλευρά, διασφαλίζει σε έναν βαθμό, ότι αυτοί που χρησιμοποιούν τις σελίδες μας και τις υπηρεσίες μας είναι πραγματικά αυτοί για τους οποίους προορίζονται. Αυτό σημαίνει, ότι καθώς εγγράφεστε, καταθέτετε μία βασική πληροφορία για τον εαυτό σας, μία ηλεκτρονική διεύθυνση (E-mail). Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης του ιστοτόπου, έχουμε στα χέρια μας έναν διάμεσο επικοινωνίας. Επιπροσθέτως, κατά την εγγραφή σας το σύστημα κρατά πληροφορίες για τις βασικές ενέργειές σας, όπως για παράδειγμα η δημοσίευση ενός άρθρου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιος λέει τι και, έτσι, διαφυλλάσσεται ο τρόπος με τον οποίο διαχέονται οι πληροφορίες στις σελίδες του ιστοτόπου. Πέρα από τα παραπάνω, καμιά πληροφορία για εσάς (εκτός φυσικά από το όνομα μέλους, δηλ. το username) δεν εμφανίζεται στις σελίδες του ιστοτόπου παρά τη θέλησή σας (προσοχή: αν δεν επιλέξετε κάποιο username κατά την εγγραφή σας, τόσο σύστημα θα χρησιμοποιήσει αυτόματα το πρώτο συνθετικό από το E-mail σας (πριν το "παπακι").

 Επικοινωνήστε προσωπικά με άλλα μέλη

Σε περίπτωση που είστε μέλος, μπορείτε - υπό προϋποθέσεις (π.χ. να είστε γονέας ή συνδρομητής) - να επικοινωνείτε αμφίδρομα με άλλα μέλη της κοινότητας, διαφυλάσσοντας την ανωνυμία σας. Στη δική σας φόρμα μέλους, εάν υπάρχει τικ (τσεκάρετε) στο κουτάκι τότε τα άλλα μέλη θα μπορούν να σας στείλουν ένα μήνυμα μέσω E-mail, μέσω του διακομιστή αλληλογραφίας του noesi.gr, χωρίς να βλέπουν τη διεύθυνσή σας. Εσείς, επίσης, έχετε στη διάθεσή σας την ανώνυμη φόρμα επικοινωνίας για κάθε μέλος. Εάν, παντως, επιλέξετε να απαντήσετε στον αποστολέα μέσω του E-mail σας τότε μόνο θα αποκαλύψετε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας.

 Εάν χρειάζετε, σβήστε τον λογαριασμό σας (διαγραφή μέλους)

Εάν ανοίξατε τον λογαριασμό σας κατά λάθος ή αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από το σύστημα και, φυσικά, να σβήσετε με αυτόν τον τρόπο ό,τι στοιχεία δώσατε κατά ή μετά την εγγραφή σας. Στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τα μέλη της κοινότητας του NOESI.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.