Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω λογαριασμό δωρεάν πρόσβασης μέλους στο www.noesi.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Πώς μπορώ να γίνω μέλος δωρεάν στο ιστοτόπο www.noesi.gr.Δημιουργία ή άνοιγμα λογαριασμού σημαίνει, ότι κάποιος γίνεται μέλος σε έναν ιστοτόπο. Με την εγγραφή σας ως μέλος αποκτάτε πρόσβαση σε σελίδες και υπηρεσίες του ιστοτόπου, που δεν είναι διαθέσιμες σε μη εγγεγραμμένα μέλη.

Η εγγραφή στο NOESI.gr είναι δωρεάν για όλους.

 Μέλη = Σελίδες με νόημα!

Η ανάπτυξη της κοινότητας του NOESI.gr είναι για όλα τα μέλη μία απόδειξη, ότι η προσπάθεια πιάνει τόπο! 

 Γιατί να εγγραφώ;

Mόνο ως μέλη, μπορείτε να να σχολιάζετε και να κάνετε δημοσιεύσεις (με εξαίρεση τις αγγελίες).

Επίσης, αποκτάτε πρόσβαση στα προφίλ των άλλων μελών και έχετε μία προσωπική σελίδα επικοινωνίας για όλους (χωρίς να εμφανίζονται τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας). Επίσης, ως μέλος, διαβάζετε όσα σας αφορούν και σας ενδιαφέρουν ...ή τα πάντα!

Από 03/08/2015 για τις αγγελίες οικογενειών που θέλουν να δώσουν δημόσια στοιχεία επικοινωνίας, αυτά θα είναι διαθέσιμα (ορατά) μόνο στις σελίδες των μελών για όσα μέλη έχουν εγγραφεί ως μέλη στο www.noesi.gr.


Εγγραφείτε μέλη στην κοινότητα του NOESI.gr συμπληρώνοντας την απλή φόρμα εγγραφής.


 Έχουμε κατά ...νου τα μέλη μας

Η εγγραφή από την δική μας πλευρά, διασφαλίζει σε έναν βαθμό, ότι αυτοί που χρησιμοποιούν τις σελίδες μας και τις υπηρεσίες μας είναι πραγματικά αυτοί για τους οποίους προορίζονται. Αυτό σημαίνει, ότι καθώς εγγράφεστε, καταθέτετε μία βασική πληροφορία για τον εαυτό σας, μία ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail). Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης του ιστοτόπου, έχουμε στα χέρια μας έναν διάμεσο επικοινωνίας. Επιπροσθέτως, κατά την εγγραφή σας το σύστημα κρατά πληροφορίες για τις βασικές ενέργειές σας, όπως για παράδειγμα η δημοσίευση ενός άρθρου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιος λέει τι και έτσι διαφυλλάσσεται ο τρόπος με τον οποίο διαχέονται οι πληροφορίες στις σελίδες του ιστοτόπου. Πέρα από τα παραπάνω, καμιά πληροφορία για εσάς (εκτός φυσικά από το όνομα μέλους, δηλ. το username) δεν εμφανίζεται στις σελίδες του ιστοτόπου παρά τη θέλησή σας.

 Επικοινωνήστε προσωπικά με άλλα μέλη

Σε περίπτωση που είστε μέλος - κάτω από προϋποθέσεις (π.χ. να είστε γονέας ή συνδρομητής) μπορείτε να επικοινωνείτε αμφίδρομα με άλλα μέλη της κοινότητας, διαφυλάσσοντας την ανωνυμία σας. Στη δική σας φόρμα μέλους, εάν βάλετε τικ (τσεκάρετε) στο κουτάκι τότε τα άλλα μέλη θα μπορούν να σας στείλουν ένα προσωπικό μήνυμα E-mail χωρίς να βλέπουν τη διεύθυνσή σας μέσα από το διακομιστή συστήματος του NOESI.gr που κρατά κρυφή την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας. Εάν επιλέξετε να απαντήσετε στον αποστολέα και έτσι να αποκαλύψετε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας αυτό είναι δικό σας θέμα. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη ρύθμιση αργότερα. Εσείς έχετε στη διάθεσή σας την ανώνυμη φόρμα επικοινωνίας για κάθε μέλος (κλικ στο όνομα του μέλους που σας ενδιαφέρει).

 Εάν χρειάζετε, σβήστε τον λογαριασμό σας (διαγραφή μέλους)

Εάν ανοίξατε τον λογαριασμό σας κατά λάθος ή αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από το σύστημα και, φυσικά, να σβήσετε με αυτόν τον τρόπο ό,τι στοιχεία δώσατε κατά ή μετά την εγγραφή σας. Στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τα μέλη της κοινότητας του NOESI.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;