Πώς μπορώ να καταχωρήσω έναν φορέα στον Οδηγό υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Μπορείτε να καταχωρήσετε έναν φορέα ή μία δομή στον Οδηγό υπηρεσιών, ως ΝΠΔΔ, ως ΝΠΙΔ ΜΚΟ, ως Σύλλογο ή ως ιδιωτική επιχείρηση. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε με ακριβή και άμεσο τρόπο στον Οδηγό τις υπηρεσίες στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Επιπρόσθετα, μέσω του δικτύου μας (με την ονομασία "Προνόησε") παρέχουμε μία online πλατφόρμα, όπου αναρτώνται ειδήσεις και ανακοινώσεις μέσω των σελίδων μας με επίκεντρο τον Οδηγό.

Τι περιέχει η παρουσίαση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Μία παρουσίαση φορέα στον Οδηγό έχει κείμενο (text-only) με την ακόλουθη δομή: Ιστορικό, Φιλοσοφία, Υπηρεσίες, Δράσεις, Στοιχεία Επικοινωνίας. Οι φορείς είναι υπεύθυνοι για την αποστολή των κειμένων, που χρειάζονται να αναρτηθούν στις σελίδες του Οδηγού Υπηρεσιών. Οι παρουσιάσεις ακολουθούν τους κανόνες δεοντολογίας του NOESI.gr.

Πώς γίνεται η καταχώρηση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Η καταχώρηση εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που σας αφορούν είναι έγκυρες και ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή online. Η παρουσίαση στον Οδηγό Υπηρεσιών είναι συνδρομητική υπηρεσία και κοστίζει από 40 ευρώ έως 120 ευρώ ετησίως (12 μήνες). Η εξόφληση γίνεται μέσω τράπεζας και εκδίδεται τιμολόγιο ή απόδειξη.

Η υπηρεσία (παρουσίαση στον Οδηγό) παρέχεται δωρεάν σε:

  • ΝΠΔΔ
  • ΜΚΟ που είναι Ειδικά Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία
  • ΜΚΟ από Συλλόγους Γονέων
  • ΜΚΟ όπου συμμετέχουν κατά πλειοψηφία άτομα με αναπηρία 

Πώς γίνονται δυναμικές τις σελίδες του Οδηγού;

Ο Οδηγός υπηρεσιών περιέχει τις βασικές πληροφορίες. Το Δίκτυο των ιστοσελίδων του Οδηγού (με την ονομασία "Προνόησε") μετατρέπει τις σελίδες σε πηγές ενημέρωσης με νέα για τις δράσεις των φορέων. Οι συνδρομητές του Δικτύου έχουν δυναμικές σελίδες και υποσελίδες στον Οδηγό, με φωτογραφικό υλικό, λογότυπα αλλά και ειδήσεις που αφορούν τις δράσεις τους. Οι σελίδες είναι πιο ζωντανές και ενημερωμένες (δυναμικές) και φέρνουν στην επικαιρότητα της κεντρικής σελίδας μας τα νέα για εκδηλώσεις, νέα προγράμματα και δράσεις των φορέων.

Το NOESI.gr βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους υπευθύνους των δομών, ώστε να δημιουργεί μία θερμοκοιτίδα για νέες ιδέες και δράσεις. Φυσικά, οι συνδρομητές του Δικτύου μπορούν (μέσω ειδικής πλατφόρμας) να αναρτούν αυτόνομα ή με την υποστήριξή μας τα νέα τους στις σελίδες.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω για τα παραπάνω;

Εάν σας ενδιαφέρει ο Οδηγός υπηρεσιών ή το δίκτυο "Προνόησε" θα περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω E-mail από τη φόρμα επικοινωνίας εδώ: www.noesi.gr/contact

Σημαντική σημείωση.

Βάσει του καταστατικού του NOESI.gr, τα Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και οι Σύλλογοι Γονέων συμπεριλαμβάνονται στον Οδηγό υπηρεσιών με έξοδα του NOESI.gr. Στην περίπτωση των λοιπών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, το NOESI.gr διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ειδικές εκπτώσεις έως -50% στις καταχωρήσεις. Για δωρεάν καταχώρηση ή για ειδικές εκπτώσεις θα χρειαστεί να μας αποστείλετε με ταχυδρομείο ή E-mail το καταστατικό ίδρυσης και λειτουργίας του φορέα ή Συλλόγου, ώστε να εξετάσουμε το αίτημα.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;