Πρόσκληση για διαπιστευμένα μέλη με υψηλή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Εικόνα NOESI.gr

Το NOESI.gr προσκαλεί άτομα με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, με υψηλού επιπέδου σπουδές στην Ειδική Αγωγή (προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές) και σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, να υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στην ομάδα των διαπιστευμένων μελών της νόησης στο διαδίκτυο. 

Πρόσκληση για διαπιστευμένα μέλη με υψηλή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των υποψηφίων, εκτός των παραπάνω, θα είναι η διάθεση συστατικών επιστολών! Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπίστευσής τους, οι υποψήφιοι θα λάβουν την εξής προσφορά:

  • Παρουσίαση επαγγελματικού προφίλ ή / και βιογραφικού online στον κατάλογο επαγγελματιών (www.noesi.gr/pro) — ώστε γονείς και άλλοι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους — με 24,99€ για ένα έτος.(1)

Η πρόσκληση αυτή έχει λήξει!

Ανταποδοτικά παρέχουμε μια δωρεάν ετήσια συνδρομή στις συνεργατικές ομάδες (www.noesi.gr/coworking),(2) που συνεπάγεται πρόσβαση στο Επιστημονικό Αρχείο του NOESI.gr — με σκοπό να συμβάλλετε στην ανάπτυξη νέου υλικού για τις διαταραχές, τις παρεμβάσεις, τις διαθέσιμες υπηρεσίες στην Ειδική Αγωγή.

Σημαντικές σημειώσεις:

1) Η προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνει πρόσβαση στο σύστημα διακίνησης των αγγελιών (www.noesi.gr/jobs).  

2) Οι θέσεις αφορούν όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας. Ο συνολικός αριθμός των διαπιστευμένων μελών που μπορούμε να προβάλλουμε μέσω της προσφορά είναι περιορισμένος. Θα δοθεί προτεραιότητα σε θέσεις εκτός Αττικής.

3) Από την προσφορά αυτή εξαιρούνται τα υπάρχοντα διαπιστευμένα μέλη και μέλη που έχουν υποβάλλει ανεπιτυχώς αίτημα διαπίστευσης στο παρελθόν.

Η προσφορά είναι ενεργή τον Ιούνιο 2018.(3)

Οι αιτήσεις αξιολογούνται από το NOESI.gr. Εφόσον πληρούνται τα κριτήρια επιλογής και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, παρέχουμε την υπηρεσία στην τιμή της προσφοράς. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησή σας, θα λάβατε αιτιολόγηση από την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο.


Σημειώσεις — Παραπομπές:

(1) Το κόστος της ετήσιας συνδρομής (SPECIALS) εκτός προσφοράς είναι 99,20€ / έτος.

(2) Το κόστος της συνδρομής στις συνεργατικές ομάδες (COWORK) είναι 36,50€ / έτος.

(3) Το συνολικό ποσό της έκπτωσης είναι 110,71€.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.