Οδηγός υπηρεσιών

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών  του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός υπηρεσιών παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Φιλοξενείται στις ιστοσελίδες του noesi.gr ως κανάλι επικοινωνίας για τις παρουσιάσεις και τις ειδήσεις των φορέων. Διατίθεται ακόμη ως ηλεκτρονικό βιβλίο (δωρεάν) ή έντυπο βιβλιοδετημένο (αποστέλλεται δωρεάν μέσω ΕΛΤΑ).

Ανανεώνεται διαρκώς!

Διαβάστε αναλυτικά:
 Τι είναι Οδηγός υπηρεσιών;
 Πώς μπορώ να καταχωρήσω έναν Φορέα στον Οδηγό υπηρεσιών;

Δεν επιτρέπεται η πώληση και η ανάρτηση σε ιστοσελίδες του Οδηγού υπηρεσιών, συνολικά ή μέρους του, πέραν του ιστοτόπου www.noesi.gr. Δείτε παρακάτω τις ενότητες του Οδηγού.

Ψάχνετε υπηρεσία ή φορέα; Τους καταγράφουμε, σας τους παρουσιάζουμε πανελλαδικά!Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών ® "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2017)? στους τομείς της αναπηρίας, της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Συνδράμετε, αν μπορείτε, στην ανάπτυξη του χάρτη του Οδηγού υπηρεσιών.

Αποστέλλουμε δωρεάν σε όλους τον Οδηγό σε ηλεκτρονικό βιβλίο και αναπτύσσουμε με δικά μας έξοδα την πλατφόρμα του μεγάλου Χάρτη του Οδηγού. Αν έχετε βιολόγιο? ή έχετε διαπιστευτεί? θα λάβετε την πλήρη έκδοση ως ηλεκτρονικό βιβλίο. Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.