Συστάσεις για παιδονευρολόγο στη Θεσσαλονίκη (γνωματεύσεις για παροχές ΙΚΑ)

Εικόνα Κostas

Θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος παιδονευρολόγο στην Θεσσαλονίκη; Πέρα απο την παρακολούθηση του παιδιού, θα τον χρειαζόμαστε και για να μας δίνει γνωματεύσεις για τις παροχές του ΙΚΑ. Ευχαριστώ

Σχόλια

Για παιδονευρολόγο στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Λένα Γκαντιά

Για παιδονευρολόγο στη Θεσσαλονίκη, εμείς πηγαίνουμε στον κ. Ζαφειρίου, αλλά υπάρχουν και ο κ. Ευαγγελίου και ο κ.Παύλου. Εύχομαι να βρείτε γρήγορα τον κατάλληλο. Ευχαριστώ, Λένα

like0

Εμείς έχουμε τον δρ. Ευαγγελίου

Εικόνα Lenak

Καλησπέρα. Εμείς έχουμε τον δρ. Ευαγγελίου. Είναι στο Παπαγεωργίου και πάνω απο όλα Άνθρωπος. Φιλιά πολλά

like5

Κάναμε τη γύρα, Ζαφειρίου, Ευαγγελίου, Παύλου

Εικόνα Axpan

Ξεκινήσαμε από τον Ζαφειρίου. Δεν έμεινα ευχαριστημένη καθόλου! ... (*) 

Συνεχίσαμε στον Ευαγγελίου. Δεν έμεινα ευχαριστημένη - καλοπροαίρετος με κάποιες καλές πρακτικές αλλά χωρίς να εξατομικεύει την αντιμετώπιση. (*) 

Καταλήξαμε στον Παύλου. 50 ευρώ συνάντηση όσο χρειάζεται (μέχρι και 45') διαθέσιμος σε επείγοντα, καλές αξιολογήσεις και παρακολούθηση συνολική του παιδιού όχι μονο στα νευρολογικά. Προσπαθεί να βρει τη καλύτερη λύση για το παιδί. Ο μόνος που επέμεινε να κάνει εγκεφαλογράφημα εν ύπνω και διστάζει να δώσει φάρμακο γρήγορα. Παρέχει βεβαιώσεις χωρίς να παρακαλάς και να ξεφτιλίζεσαι. Ανθρώπινος και αισιόδοξος χωρίς παραμυθια και κενές προβλέψεις και ιδιαίτερα ενήμερος για τις τρέχουσες επιστημονικές συζητήσεις. Ο μόνος που καθισε μαζί μου και είδε όλες όλες τις εξετάσεις μας, απάντησε όλες τις ερωτήσεις μου χωρίς να νοιώθω ηλίθια και θυμάται το όνομα της κόρης μου και πως ήταν στη τελευταία μας επίσκεψη. ο μόνος που φεύγω από το γραφείο του χωρίς να με έχει καταρακώσει και έχοντας καταλάβει μερικά ακόμα πράγματα για το παιδί. τα λέω έντονα γιατί περάσαμε μια κόλασή μέχρι να βρούμε υποστήριξη.

(*) Σημ. από το NOESI.gr: Μέρος των κειμένων, που αναρτήθηκαν, έχουν αφαιρεθεί (αλλά διατηρούνται στο αρχείο μας) και δεν εμφανίζονται εδώ για λόγους δεοντολογίας.

like2

Axpan, στείλε μου mail σε παρακαλώ

Εικόνα Ιωάννα
Στείλε μου mail σε παρακαλώ θα ήθελα πολυ να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο θέμα που με απασχολεί... εγω Αθήνα ήθελα να πάω (μένω επαρχια) αλλα έχω ένα θέμα με τον σύζυγο μου που ήθελε πιο κοντά! Δεν ξέρω... 4 χρόνια και δεν είμαι ικανοποιημένη απόλυτα η σχεδόν απόλυτα... δεν μπορει να τα έχουμε πάντα όλα!! Περιμένω νέα σου. Φιλικά Dany d
like0

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου

Εικόνα Κostas

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Σε αυτόν κλείσαμε ραντεβού για την άλλη βδομάδα. Τον Κοντόπουλο δε τον είχες επισκεφθεί ποτέ;

like1

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Εικόνα Κostas

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

like1

Μας ξέφυγε γιατρός;

Εικόνα Axpan

Μας ξέφυγε γιατρός; Δεν το πιστεύω!!! Και γω που νόμιζα μετα τον χρυσό οδηγό είμαι εγώ στους γιατρούς. Χα χα χα!!! Πάντως ούτε ονομαστικά δε τον ξέρω. Ελπίζω το ραντεβού σας να παει καλά την επόμενη βδομάδα. Καλό σαββατοκύριακο!

like0

Axpan, στο Ιπποκράτειο είναι ο κύριος Κοντόπουλος

Εικόνα D.Mariliza

Στο Ιπποκράτειο είναι ο κύριος Κοντόπουλος! Μ' έκανες και γέλασα με το χαρακτηρισμό "χρυσός οδηγός"! Να είσαι καλά.

like0

O κ. Κοντόπουλος έχει συνταξιοδοτηθεί

Εικόνα Κostas

O κ. Κοντόπουλος έχει συνταξιοδοτηθεί.

like2

Καιρός ήταν....

Εικόνα Ιωάννα

Καιρός ήταν....

like1

Δεν έχεις μάλλον καλή άποψη

Εικόνα Κostas

Δεν έχεις μάλλον καλή άποψη για τον Κοντόπουλο απο όσο μπορώ να καταλάβω....

like0

Axpan, σε παρακαλώ στείλε μου mail να μιλήσουμε

Εικόνα mairi223

Σε παρακαλώ στείλε μου E-mail να μιλήσουμε. Θέλω και εγώ να πάω στον Παύλου γιατ ην μικρή μου... Σ' ευχαριστώ!!!!

like1

Συμφωνώ απόλυτα!!

Εικόνα elena.rd

Το κείμενο σας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη! Διαβάζοντας το ξαναέζησα τα όσα πέρασα τα τελευταία 10 χρόνια με το παιδί μου!! Η περιγραφή σας είναι τόσο εύστοχη.. που αν μου ζητούσε κάποιος να περιγράψω τους γιατρούς θα χρησιμοποιούσα τις ίδιες λέξεις, καθώς, απ' ο,τι φαίνεται, είχαμε ακριβώς τις ίδιες εμπειρίες...!!!

like2

Κλείσαμε ραντεβού στον κ. Παύλου στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα mairi223

Καλησπερα σε ολους! Κλεισαμε ραντεβου στον κ. Παύλου στη Θεσσαλονικη. Πολυ καλος στα εξηγει ολα χωρις πιεσεις χρονου για οσο χρειαστει, οποτε τον χρειαστω θα εχω επικοινωνια μαζι του στο κινητο, (για κατι εκτακτο ας πουμε), εκανε εγκεφαλογραφημα στη μικρη, ευγενικος και πολυ προσητος. Μας πηρε 80 ευρω. Αυτα εν ολιγης κ καταθετω την αποψη μου να την διαβασουν σε οποιους ενδιαφερει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

like1

Axpan άσε να παινέψουν άλλοι

Εικόνα xristos samaras

Ο,τι ειπε για τον κυριο Ευαγελίου ειναι ψεμα. Κατ' αρχην δεν παίρνει τόσα λεφτά ο κυριος Ευαγγελιου ειναι απο τους καλύτερους ιατρους  και πανω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Εμεις τον γνωρισαμε πριν μια εβδομάδα ακουσαμε τα καλυτερα γι αυτον κι οντως 5 μερες στο Νοσοκομειο τον  γνωρισαμε καλύτερα και επιβεβαιώσαμε οσα μας λεγανε γι αυτον και απο ολους εκει τα καλύτερα ακουγαμε ΙΑΤΡΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαία. Απο Σέρρες Θεσσαλονικη Πτολεμαΐδα Ορεστιάδα ερχονται γι αυτον χρόνια και ειναι ολοι ευχαριστιμενοι οποτε κοιτα να κανεις σωστα την δουλεια σου και μην κατηγορεις γιατρους χωρίς να ξερεις γι αυτους τιποτα οσο για τις προσεγγίσεις του, εσύ πως ξερεις γιατρος εισαι? 

(*) ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Δρ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

(*) Σημ. από το NOESI.gr: Μέρος του κειμένου, που αναρτήθηκε, αφαιρέθηκε με σκοπό τον σεβασμό της γνώμης τρίτων εδώ. Επίσης, το παραπάνω κείμενο έχει υποστεί επεξεργασία, ως προς τη διόρθωση πολλών ορθογραφικών λαθών, που έκαναν δύσκολη την ανάγνωσή του.

like0

Θέλω βοήθεια να βρω παιδονευρολόγο στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα maria tampoysvili

Καλησπέρα σας θέλω βοήθεια. Ενδιαφέρομαι για Παιδονευρολόγο στην Θεσ/νίκη. .....πήγα στον κ. Ζαφειρίου αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη δεν βρίσκω λύση στο πρόβλημα μου... Αν μπορείτε να μ προτείνετε κάποιον πιο καλό από εμπειρίες δικές σας.

Ευχαριστώ

like0

Γνωρίζω παιδοψυχίατρο στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Καλησπερα!! Γνωριζω παιδοψυχιατρο στη Θεσσαλονικη αλλα πλεον δουλευει ιδιωτικα μονο. Αν σας ενδιαφερει πειτε μου να σας στειλω στοιχεια να ερθετε σε επικοινωνια.

like0

Δρ. Ευαγγελίου, τα στοιχεία του;

Εικόνα kiki kiki

Μπορεί κάποια κοπέλα να με βοηθήσει; Επισκεφτήκαμε τον κ. Ευαγγελίου. Μου έδωσε το e-mail και το τηλέφωνο του αλλά τα έχασε ο σύζυγος, τα ήθελε για να του στείλω το ΑΜΚΑ του μικρού για να του κάνουμε μαγνητική.

Παίρνω τηλέφωνο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου γιατί είμαι από μακρυά και αίσχος τους γιαυτο γιατί το παιδί μου ήταν πριν ένα μηνα και να κάνει μαγνητική και δεν μου δίνουν τα στοιχεια του.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
Ευχαριστώ

like1

Καλημέρα αν θέλετε στείλτε μου μήνυμα

Εικόνα Pkfp

Καλημέρα αν θέλετε στείλτε μου email ή προσωπικό μυνημα να σας τα στείλω 

like0

Aνησυχία για την ανάπτυξη του μωρού

Εικόνα nina theona

Καλημέρα σας,

Εχω ένα αγοράκι 13 μηνών που δε λέει καμια λέξη (ούτε μαμά-μπαμπά), ούτε κάνει χειρονομίες...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου την ανάρτηση στο βιολόγιο: http://www.noesi.gr/node/7969

like0

Ευαγγελίου Αθανάσιος

Εικόνα Χριστιάνα Μπετα

Μπορείτε να μου στείλετε σας παρακαλώ το τηλέφωνο του κυρίου Ευαγγελίου;

like1

Ευαγγελίου Αθανάσιος, προσπαθώ να βρω στοιχεία επικοινωνίας

Εικόνα Fani Varati

Καλησπέρα σας,

Προσπαθώ και εγώ να βρω στοιχεία του κου Ευαγγελίου και δεν μπορώ.  Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

like0

Στοιχεία επικοινωνίας με τον ιατρό κ. Ευαγγελίου

Εικόνα ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Δεν τον γνωρίζω αλλά έχω τα στοιχεία του απο τον λογοθεραπευτή του γιού μου οπότε τα αναρτώ. Ευαγγελίου Αθανάσιος - Παιδονευρολόγος, Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου":

  • Κινητό: 6942868720 ή
  • Σταθερό: 2313323723 - Τμήμα Μαθησιακών Διαταραχών στο Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου"

Το τηλ. κέντρο του Ν. Παπαγεωργίου επίσης είναι: 2313323000.

like0

Κλείσαμε με τον κο Παύλου

Εικόνα Klairi Fotakaki

Σε συνεχεια της προηγουμενης αναρτησης, επειδη ειμαστε απο επαρχια κλεισαμε ραντεβου στ θεσσαλονικη στον κ. Παυλου και θα ηθελα να μαθω επειδη δεν με ρωτησε κατι στο τηλεφωνο, αν θα μπορουσε να βγαλει διαγνωση για το παιδι ως παιδονευρολόγο.

like2

Στοιχεία Ευαγγελίου

Εικόνα Georgia Kalas

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα στοιχεία του Ευαγγελίου; Είναι εύκολο να κλείσεις ραντεβού μαζί του;;;; Είναι κάτι που επείγει...

Ευχαριστώ

like2

Επικοινωνία με τον κύριο Παύλο στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα NOESI.gr

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη πολλών οικογενειών να επικοινωνήσουν με τον ιατρό κ. Παύλου στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας για επικοινωνία, εδώ και πολλά χρόνια δεν φαίνεται να είναι ικανά να φέρουν τις οικογένειές σε επαφή με τον γιατρό. Είτε δεν ισχύουν ή δεν απαντά στις προσπάθειες επικοινωνίας με αυτόν τον τρόπο. Για το λόγο αυτό, διαγράφουμε όλα τα σχόλια που αναρτώνται εδώ σχετικά με την δυνατότητα επικοινωνίας με τον κ. Παύλου.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.