Αναζήτηση παιδοψυχιάτρου (επείγον)

Εικόνα Anonymous

Ψάχνω παιδοψυχίατρο Δημοσίου Νοσοκομείο ή στην τελική κάποια/καποια αναπτυξιολόγο που να μην έχει μεγάλη αναμονή και να μπορεί να μας καλύψει με τις θεαπείες χωρίς να περιμένουμε μήνες για να μας φτιάξουν αλλά και να μας φτιάξει το φάκελο με τα δικαιολογητικά για το επίδομα από την Πρόνοια.  Μου είπαν για την κα Παπανικολάου Αικατερίνη, πήρα στο τηλ. γραμματείας του παιδοψυχιατρικού του νοσοκ. Αγία Σοφία και μου είπαν ότι δεν μπορεί να δει τους μικρούς γιατί δεν τους έχει ξαναδεί και δεν δίνει δεύτερες διαγνώσεις κλπ.

Εγώ τους είπα απλά ότι ήθελα να κλείσω ραντεβού με την συγκεκριμένη γιατρό κι εκείνοι μου είπαν οτι είναι Δημόσιο νοσοκομείο και δεν μπορώ να κλείνω ραντεβού με όποιον γιατρό θέλω εγώ. Δεν σας κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο?? Άκουσα επίσης για κάποια Φρίντα Κωνσταντοπούλου, είναι στο Τζάνειο και για κάποιο Φρέρη στο Σωτηρία αλλά δεν έχω επιχειρήσει να πάρω στην πρώτη. Στο δεύτερο που πήρα μέσω του 1535 έχει μεγαλούτσικη αναμονή και οι θεραπείες μας λήγουν 20 Μάη. 

Εμάς μας παρακολουθούσε παιδονευρολόγος αλλά μας είπαν ότι καλύτερα να δει τα παιδάκια μου ένας παιδοψυχίατρος ή αναπτυξιολόγος αφού είναι στο φάσμα. Κι έτσι αποφάσισα να βρω κάποιο αντίστοιχο γιατρό. Έλα όμως που δεν μπορώ να βρω κάποιον. Κι έτσι καθυστερώ κι ο χρόνος περνάει! 

Αν έχετε να μου συστήσετε κάποιον γράψτε μου εδώ ή στο email μου dimitra28.08@gmail.com. Θα σας ήμουν πραγματική υπόχρεη. Θα ήθελα Αθήνα αν είναι εύκολο, εμείς μένουμε Βοιωτία. 

Σχόλια

Δοκίμασε Αντωνοπουλου

Εικόνα Viky M.

δοκίμασε Αντωνoπούλου στο Αττικό Νοσοκομείο (αν είσαι τυχερή) μπορεί να σου δώσουν για Απρίλιο. Αλλά πρέπει να πάρεις άμεσα στο 1535.

like0

Θα προτιμούσα παιδοψυχίατρο

Εικόνα didyma1103

Βίκυ σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά θα προτιμούσα παιδοψυχίατρο. Επίσης μας παρακολουθούσε ο Ντινόπουλος κι επειδή είναι στο ίδιο Νοσοκομείο και μας είχαν δει και οι δυο και υπήρχε μεταξύ τους διάσταση απόψεων δεν θα ήθελα να πάω. Αν για παράδειγμα δεν βρω παιδοψυχίατρο που θα ήθελα πάρα πολύ να βρώ μπορεί να ξαναπώ στο Ντινόπουλο. 

like1

Για παιδοψυχίατρο δεν ξέρω

Εικόνα Viky M.

Για παιδοψυχίατρο δεν ξέρω, απλά τώρα έδιναν ραντεβού για Απρίλιο-Μάιο στο Αττικό. Ίσως ήδη να γέμισαν.

like0

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Χρ. Καμπάκο

Εικόνα katerina

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον παιδοψυχίατρο Χρ. Καμπάκο στην ΕΘΜΑ. Τηλεφώνησέ και ζητα να μιλήσεις με τον ίδιο προσωπικά. Εξήγησέ του και είμαι βέβαιη ότι θα ανταποκριθεί άμεσα. Τα ραντεβού του όμως έτσι και αλλιώς δεν αργούν.

like0

Εκλεισα ραντεβού με την κα Παπανικολάου

Εικόνα didyma1103

Κατερίνα, σε ευχαριστώ πολύ, τα κατάφερα τελικά κι έκλεισα ραντεβού με την κα Παπανικολάου. Έχω ακούσει για τον κο Καμπάκο. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά θα τον έχω υπόψη μου. 

like0

Αναζήτηση παιδοψυχιάτρου

Εικόνα Kate Ste

Καλησπερα.

Μπορει καποιος/α να μου δωσει πληροφοριες για καλους παιδοψυχιατρους στα νοσοκομεια "Παιδων" και πως μπορω να κλεισω ραντεβου.

Οπως καταλαβατε ειναι η 1η φορα που γραφω.

Ευχαριστω.

like0

Παιδοψυχίατρος δημοσίου

Εικόνα Βάνα

Καλησπέρα την βοηθεία σας σας παρακαλώ, μου ζητάει το ΚΕΣΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ γνωμάτευση παιδιψυχιάτρου. Έχουμε στο νοσοκομείο μας αλλά δεν είναι τόσο εξειδικευμένη, θα ήθελα κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία. Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιον, ομως στο δημοσιο για να είναι έγκυρη η γνωμάτευση.

Ευχαριστώ

like0

Για ποια περιοχή ενδιαφέρεστε;

Εικόνα Tzortzak

Για ποια περιοχή ενδιαφέρεστε; Το ΚΕΣΥ έκανε έκθεση αλλά όχι διάγνωση και σας παρέπεμψε σε παιδοψυχίατρο; Στην Αθήνα έχει αρκετούς σε δημόσια νοσοκομεία. Θα πρέπει να καλέσετε για ραντεβού.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.