Neuroprotek και αυτισμός

Εικόνα maria p


Καλησπέρα σε όλους τους γονείς που έχουμε αυτά τα καταπληκτικά παιδιά που δίνουν νόημα στη ζωή μας, δύναμη στην ψυχή μας και αγάπη στην καρδιά μας. Είμαι κι εγώ μαμά αυτιστικού παιδιού και πρόσφατα έμαθα για ένα σκευασμα που ονομάζεται Neuroprotek. Είναι τελείως φυτικό και χωρίς παρενέργειες που όπως μου είπε και ο κύριος Θεοχαρίδης (εξαίρετος επιστήμων και δημιουργός του σκευάσματος αυτού) είναι κατασκευασμένο από πυρηνέλαιο και λουτεινόλη που βοηθά στην καταπολέμηση της οξείδωσης του εγκέφάλου αυτών των παιδιών.

  • Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Εγώ είναι η αλήθεια τα παρήγγειλα και σήμερα έδωσα στην κόρη μου τη δευτερη κάψουλα. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο γιατί δεν παίρνει το παιδί κανένα φάρμακο αλλά το βλέπω σαν βιταμίνες και μου είναι πιό εύκολα αποδεκτό.

  • Ξέρει κάνεις κάτι γι αυτό?

Σχόλια

Κάποιο νεότερο από όσους δοκίμασαν Neuroprotek;

Εικόνα Penny

Κάποιο νεότερο από όσους έχουν δοκιμάσει το σκεύασμα; Είδατε κάποια αποτελέσματα;

Εγώ ξεκίνησα τον μικρό μου με το Neuroprotek όταν ήταν σχεδόν 3

Εικόνα Τάνια

Καλησπέρα,

Εγώ ξεκίνησα τον μικρό μου οταν ήταν σχεδόν 3. Είχε αρχίσει να μιλάει τότε αλλά επίπεδο 18 μηνών (καμιά 30αρια λέξεις) και προτάσεις τυπου 'Μαμα νερο'.

Αρχίσαμε με 1 καψουλα την ημέρα και η αλήθεια ήταν οτι στην αρχή ήταν πιο νευρικός και κάποιες συμπεριφορές αισθητηριακές λίγο χειροτερεψαν. Αλλά είχα διαβάσει ότι πέρνει λίγο καιρό και πολλές φορές μετα φεύγουν όλα αυτα. Οπότε περίμενα και είπα θα δώσω 6 μήνες και θα δω. Μετά από 2-4 βοδμάδες  οι συμπεριφορές ηρέμησαν και καλυτέρεψαν (να πω εδώ ότι δεν είχαμε ποτέ έντονα αισθητηριακά πάντως)

Εντωμεταξύ ή ομιλία του αρχισε να καλυτερεύει αισθητά και καναμε πλέον αλματα αντι για βήματα. Επίσης σταμάτησε να παθαίνει συνέχεια ιώσεις (που ίσως είχε να κάνει με το Neuroprotek γιατί ρυθμίζει το ανοσοποιητικο). Δηλαδή τον αρχισα Γενάρη και μέχρι τον Απρίλη καμοία ιωση και στον παιδικό κάθε μέρα, δεν μπορεί να ήταν τυχαίο..

Στους 6 μήνες έκανε το μπαμ στην ομιλία. Προτάσεις κτλ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ηταν μόνο λόγο του σκευασματός (πιστεύω ότι βοήθησε πάντως) γιατί έκανε και θεραπείες.

Από τότε του δίνω ακόμα την ίδια δόση. Δεν είναι κάθε μέρα αλλά 3-4 φόρες την βδομάδα κατα μέσο όρο. Προσπάθησα να το σταματήσω πριν 2 χρόνια περίπου αλλά χειροτέρεψε το τραυλισμα που έχει ο Ιάσονας.

Τώρα πλέον είναι 7 χρονων και δεν το έχω κοψει για πολύ καιρό για να δω. Αλλά όπως ειπα παραπάνω το δίνω 3-4 φορες τη βδομάδα και μια αμπούλα (που είναι μικρότερη δόση αφου πλέον είναι 7 -8 κιλά περισσότερος από όταν πρωτοξεκίνησε).

Αυτά σχετικά με το Neuroprotek. Δεν ξέρω άλλοι γονείς τι αποτελέσματα είχαν.

Τανια

Είχατε μιλήσει με κάποιον γιατρό πριν το ξεκινήσετε;

Εικόνα Penny

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.

Είχατε μιλήσει με κάποιον γιατρό πριν το ξεκινήσετε; Πήρατε το Neuroprotek το κανονικό ή το Low Phenol; Σας ευχαριστώ πολύ!

Δεν μιλήσαμε με κάποιον πριν ξεκινήσουμε το Neuroprotek

Εικόνα Τάνια

Απλά διάβασα την βιβλιογραφία σχετικά με το συμπλήρωμα και την ερευνα σχετικά και αποφάσισα να το δοκιμάσω λόγω της έλειψης λόγου.

Οταν το είχαμε ξεκινήσει έπρεπε να το το αγοράσω απο το εξωτερικό. Αργότερα το έπερνα απο την Ορθοβιοτική (νομίζω κάπως έτσι είναι το όνομα) στο Μαρούσι. Νομίζω ότι μέσο αυτής της εταίρειας μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον Δρ Θεοχαρίδη που η ερευνά του οδήγησε στη δημιουργία του συμπλήρωματος.

Να τονίσω εδώ ότι επειδή κάτι είναι φυτικό και ονομάζεται συμπλήρωμα δεν σημαίνει ότι είναι αθώο και δεν θα έχει παρενέργειες. Σε εμάς δεν είχε ιδιαίτερες αλλά αλλοι γονείς το σταμάτησαν, γιατί έκανε τα παιδιά τους πολύ νευρικά.

Σελίδες

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, σε ειδικώς αναγνωρισμένα φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους γονέων ή ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr -- Μιστράλ 4 -- Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Μάθετε περισσότερα! Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi διαβάστε αναλυτικά για τους σκοπούς που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;