Τι είναι η διαπίστευση επαγγελματιών και τι παρέχει;

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.gr.Μπορείτε να διαπιστευτείτε υποβάλλοντας το βιογραφικό σας. Επίσης, συμμετέχοντας στην ομάδα noesi.gr? ή σε Σεμινάρια όπως ο Κύκλος "Π"? ή τα "Live" Nousletter?. Η διαπίστευση αφορά τα ευρύτερα πεδία της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας και της πρόνοιας και συνεπάγεται ότι η παρουσίαση των "ειδικών" μέσω του noesi.gr, με οποιονδήποτε τρόπο, γίνεται με εγκυρότητα και αξιοπιστία.

 Τα διαπιστευμένα μέλη, αν το επιθυμούν, παρουσιάζονται στον κατάλογο επαγγελματιών? που καλύπτει τις ανάγκες προσφοράς εργασίας ιδιωτών (αγγελίες γονέων) και θέσεων εργασίας (προκηρύξεις φορέων). Η διαπίστευση, κατά βάση, εξασφαλίζει ότι είστε αυτός /-ή που λέτε ότι είστε στην κοινότητα των μελών μας. Ανάλογα με το πώς θα την αξιοποιήσετε, η διαπίστευσή σας μπορεί να σας βοηθήσει να δικτυωθείτε επαγγελματικά, να βρείτε εργασία, να αναπτύξετε νέες επαγγελματικές δεξιότητες ή να προβληθείτε και να γίνετε ευρύτερα γνωστοί ως επαγγελματίας.

Έχουμε τρία επίπεδα διαπίστευσης.

Λογότυπο του δικτύου επαγγελματιών του NOESI.grΣτο πρώτο επίπεδο υποβάλετε το βιογραφικό σας, το οποίο δεν δημοσιεύεται, και εφόσον διαπιστευτείτε συμπεριλαμβάνεστε τη λίστα παραληπτών των αγγελιών (JOBS) που διακινεί το NOESI.gr.

Στο δεύτερο επίπεδο, μπορείτε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με το βιογραφικό σας στον κατάλογο επαγγελματιών (PRO) που αφορά εν γένει επαγγελματίες με μεγάλο εύρος σπουδών, που ειδικεύονται στους τομείς της ειδικής αγωγής - εκπαίδευσης - υγείας - πρόνοιας.

Στο τρίτο επίπεδο, που αφορά πιο εξειδικευμένες ανάγκες ή σοβαρές αναπηρίες, το δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS) παρουσιάζει επαγγελματίες με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρία.

ΝΕΟ! Διαπιστευτήκατε; Είστε εξωστρεφής και συνεργατικός /-ή επαγγελματίας; Σας έχουμε μία πρόταση! Μάθετε περισσότερα στη σελίδα www.noesi.gr/coworking.

Πρόσβαση στις αγγελίες.

Η ομάδα noesi.gr διακινεί καθημερινά προς τα διαπιστευμένα μέλη αγγελίες ιδιωτών από γονείς και προκηρύξεις θέσεων εργασίας από φορείς - οργανισμούς, ακόμη και όσες δεν αναρτώνται στις ιστοσελίδες.

 Σε αγγελίες με τη σχετική ένδειξη, τα διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες επικοινωνούν με τις ενδιαφερόμενες οικογένειες, μέσω αναβαθμισμένων λογαριασμών πρόσβασης.

Tip! Όλα τα διαπιστευμένα, ανεξαρτήτως επιπέδου, έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες αγγελίες, μέσω E-mail. Επιπλέον, ο κατάλογος επαγγελματιών www.noesi.gr/pro δίνει σε γονείς και άλλους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με "ειδικούς", για να απευθυνθούν για συνεργασία.


Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. Για να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας υποβάλετε αίτημα μέσω της σελίδας επικοινωνίας αν είναι εφικτό με το βιογραφικό σας.

Η διαπίστευση, για τη συμμετοχή στη λίστα παραληπτών αγγελιών ή / και τον κατάλογο επαγγελματιών, κοστίζει από 30 € το τρίμηνο. (*)

(*) 30 € το εξάμηνο για κάποιες περιοχές της περιφέρειας. Διατίθενται επίσης οικονομικές ετήσιες συνδρομές, με τρεις μήνες δώρο. Δείτε τον τιμοκατάλογο. Η τιμή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% είναι 37,20€. Η εξόφληση γίνεται μέσω Τράπεζας. 

Επιπλέον, εφόσον επιλεγείτε για συμμετοχή στο δίκτυο επαγγελματιών "SPECIALS", μπορούμε να σας παρέχουμε, με 5 € επιπλέον ανά τρίμηνο:

  • μεγάλες δυνατότητες επαγγελματικής δικτύωσης,
  • δωρεάν συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση,
  • αναλυτική παρουσίαση επαγγελματικού προφίλ σε μία αποκλειστική σελίδα.

Βέλος που υποδεικνύει ένα σημαντικό σημείο. Ενημερωθείτε για το Δίκτυο επαγγελματιών στη σελ. ​noesi.gr/specials/apply.

Σχόλια

Συνδρομή

Εικόνα Δόμνα Παπαγεωργίου

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για συνδρομή - τρίμηνη ή εξάμηνη. Περιμένω πληροφορίες σχετικά. Ευχαριστώ!

Σας στείλαμε μόλις μία πρόσκληση

Εικόνα NOESI.gr

Στείλαμε μόλις στο E-mail σας μία πρόσκληση για τη διαπίστευσή σας.

-- ομάδα noesi.gr

Για την συνδρομή και τηλέφωνα επικοινωνίας

Εικόνα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

Ενδιαφέρομαι αρχικά την διαπίστευσή μου και εν συνεχεία την συνδρομή στο site καθώς και την δυνατότητα να επικοινωνώ απευθείας με τα άτομα των αγγελιών.

Διαπιστευτείτε μέσω του βιογραφικού σας

Εικόνα NOESI.gr

Παρακαλούμε, στείλτε μας το βιογραφικό σας συνημμένο μέσω E-mail. Επίσης, μπορείτε να γράψετε λίγα λόγια για εσάς ή τις περιπτώσεις που σας ενδιαφέρουν επαγγελματικά για να μας βοηθήσετε να ξεκινήσουμε την επικοινωνία μαζί σας.

Εφόσον διαπιστευτείτε, μπορείτε εάν θέλετε να προβάλλετε το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας σας online στον καταλόγο διαπιστευμένων επαγγελματιών στην σελίδα www.noesi.gr/pro.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τη διαπίστευση

Εικόνα Βασιλική Καμιναρίδη

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι κι εγώ για τη διαπίστευση.

Ευχαριστώ πολύ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την διαπίστευση

Εικόνα Φριντα Καλαντζη

Ειμαι ψυχολογος - γνωσιακη ψυχοθεραπευτρια. Εργαζομαι στην ειδικη αγωγη, αναλαμβανω υποστηριξη παιδιων με θεματα συμπεριφορας, διαχειριση συγκρουσεων κλπ.

Θα ήθελα να έχω πρόσβαση στις αγγελίες

Εικόνα Ελευθερία Κανάκη

Καλησπέρα. Θα ήθελα να έχω πρόσβαση στις αγγελίες. Μπορείτε να μου πείτε με ποιον τρόπο; Ευχαριστώ...

Εύκολο, δείτε το κείμενο πιο πάνω

Εικόνα NOESI.gr

Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευτείτε. Στην παρουσίαση, παραπάνω, αναφέρεται το εξής για την απορία σας:

Για να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας υποβάλετε αίτημα μέσω της σελίδας επικοινωνίας αν είναι εφικτό με το βιογραφικό σας.

Πώς μπορω να δω ολοκληρες τις αγγελιες σας;

Εικόνα Αναστασία Παπαναγιώτου

Πώς μπορω να βλεπω τις αγγελιες σας;

Στείλτε το βιογραφικό σας

Εικόνα NOESI.gr

Θα βρείτε τις πληροφορίες σχετικά στο παραπάνω άρθρο. Αφού τις διαβάσετε, στείλτε το βιογραφικό σας στο NOESI.gr για να σας στείλουμε Οδηγίες. Θα βρείτε στοιχεία επικοινωνίας στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/contact. 

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;