Πληρωμή Λογοθεραπείας από ΕΟΠΥΥ Αγ. Παρασκευής

Εικόνα John

Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιος που έχει πληρωθεί δαπάνες λογοθεραπείας απο ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ; Συνεχίζω να καταθέτω αποδείξεις και λοιπά δικαιολογητικά απο Ιανουάριο μέχρι Απρίλιο και δεν έχει γίνει καμμία πληρωμή.

Σχόλια

ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής

Εικόνα Γιάννης_1970

Ο ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ πληρωνει τον Ιουνιο του 2016 για ειδικη αγωγη, μου ειπε η υπαλληλος εκει.

Κι εγω περιμενω...

Καταλαβαίνω τον Ιούνιο θα πληρωθούμε τον Ιανουάριο...

Εικόνα John

Κατάλαβα δηλαδή από ό,τι καταλαβαίνω τον Ιούνιο θα πληρωθούμε τον Ιανουάριο και βλέπουμε για μετά !!!! 6 μήνες αναμονής, χώρια την ταλαιπωρία στις ουρές. Ανατωτιέμαι αν μας βάλουν όλους του μήνες!!!

Εχει πληρωθεί κανείς από ΕΟΠΥΥ Παλλήνης?

Εικόνα Soto

'Εχω να πληρωθώ τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο Μάρτιο, και Απρίλιο. Τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο τον είχα καταθέσει στο ΙΚΑ του Ολυμπιακό Χωριού.

Αυτά για να παρηγοριέστε!

Πληρωθήκαμε έναν μήνα ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα Soto

Διαπιστωσαμε εχθές ότι μπήκαν λεφτά για έναν μήνα. Για ποιόν μήνα, δεν το γνωρίζουμε.

Πληρωθήκαμε άλλον έναν μήνα από ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα Soto

Μετά το μήνυμα ότι έχουν πληρωθεί έναν μήνα από ΕΟΠΥΥ Αχαρνών, διαπιστώσαμε ότι πληρώθηκε άλλος ένας μήνας 

Από ΙΚΑ ΡΑΦΗΝΑΣ δεν έχω δει ούτε δραχμή

Εικόνα Αικατερίνη Κοπιτσα

Από ποιο ΙΚΑ είσαι; Εγώ πάντως που είμαι απο ΙΚΑ ΡΑΦΗΝΑΣ δεν έχω δει ούτε δραχμή απο τον Δεκέμβριο. Δεν την παλεύω άλλο...

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.