Αναζήτηση Αναπτυξιολόγου (κα Καραντανά ή άλλον)

Εικόνα Matina

Καλημέρα σε όλους.

Εχουμε πάρει διάγνωση ΔΑΔ απο αναπτυξιολόγο του Παιδων Αγία Σοφία.

Καθώς έχει περάσει περιπου ένα εξάμηνο απο τότε με εμφανή βελτίωση, θα ήθελα να τον δει και κάποιος άλλον ωστε να πάρουμε μια ακόμη γνώμη.

Εχω ακούσει για την κα Καραντανά και θα ήθελα να την δούμε ιδιωτικά, αλλα δεν μπορώ να βρω στο διαδίκτυο κάτι παρα μόνο στο Παίδων.

Μηπως γνωρίζει κάποιος πως θα την βρούμε ιδιωτικά;

Επίσης άν έχετε υπόψη σας κάποιον άλλο αναπτυξιολογο ή παιδοψυχίατρο πειτε μου.

Ευχαριστώ - καλή δύναμη!

Σχόλια

Δεν γνωρίζω καλό αναπτυξιολόγο

Εικόνα Penny

Δεν γνωρίζω καλο αναπτυξιολόγο, ούτε την συγκεκριμένη που αναφέρατε καθώς και γω βρίσκομαι στο ψάξιμο. Εχω πάει σε αρκετούς αλλά δεν βοήθουν περαιτέρω.

Αυτο που θα σας πω, ειναι εφόσον θέλετε να πάρετε 2η γνώμη, μην αναφέρεται τίποτα  στον δεύτερο. Εγώ έκανα το λάθος και άρχισα να λέω τι και πως όταν έπαιρνε το ιστορικό και τελικά έδωσα 60 ευρώ για 15 λεπτά υπόθεση, για να μου πουν "Τι ήρθατε; Τι θέλετε δηλαδή; Κι εγω το ίδιο με το συνάδελφο θα γράψω". Αυτό έγινε στην κα Αντωνιου απογευματινό ραντεβού! Την όποια κάποιοι την θεωρούν καλή. Δεν ασχολήθηκε καθόλου. Μάλιστα βιαζόταν να τελειώνει!

Πού να πηγαίναμε δηλαδή με πρωινό ραντεβού!

Αναπτυξιολόγος Καραντανά

Εικόνα Γιώργος

Γνωρίζει κάποιος/α εάν η Κα Καραντανά έχει ιδιωτικό ιατρείο ώστε να μας δεί ιδιωτικά;

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.