Πληρωμή Λογοθεραπείας από ΕΟΠΥΥ Αγ. Παρασκευής

Εικόνα John

Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιος που έχει πληρωθεί δαπάνες λογοθεραπείας απο ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ; Συνεχίζω να καταθέτω αποδείξεις και λοιπά δικαιολογητικά απο Ιανουάριο μέχρι Απρίλιο και δεν έχει γίνει καμμία πληρωμή.

Σχόλια

ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής

Εικόνα Γιάννης_1970

Ο ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ πληρωνει τον Ιουνιο του 2016 για ειδικη αγωγη, μου ειπε η υπαλληλος εκει.

Κι εγω περιμενω...

Καταλαβαίνω τον Ιούνιο θα πληρωθούμε τον Ιανουάριο...

Εικόνα John

Κατάλαβα δηλαδή από ό,τι καταλαβαίνω τον Ιούνιο θα πληρωθούμε τον Ιανουάριο και βλέπουμε για μετά !!!! 6 μήνες αναμονής, χώρια την ταλαιπωρία στις ουρές. Ανατωτιέμαι αν μας βάλουν όλους του μήνες!!!

Εχει πληρωθεί κανείς από ΕΟΠΥΥ Παλλήνης?

Εικόνα Soto

'Εχω να πληρωθώ τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο Μάρτιο, και Απρίλιο. Τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο τον είχα καταθέσει στο ΙΚΑ του Ολυμπιακό Χωριού.

Αυτά για να παρηγοριέστε!

Πληρωθήκαμε έναν μήνα ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα Soto

Διαπιστωσαμε εχθές ότι μπήκαν λεφτά για έναν μήνα. Για ποιόν μήνα, δεν το γνωρίζουμε.

Πληρωθήκαμε άλλον έναν μήνα από ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα Soto

Μετά το μήνυμα ότι έχουν πληρωθεί έναν μήνα από ΕΟΠΥΥ Αχαρνών, διαπιστώσαμε ότι πληρώθηκε άλλος ένας μήνας 

Από ΙΚΑ ΡΑΦΗΝΑΣ δεν έχω δει ούτε δραχμή

Εικόνα Αικατερίνη Κοπιτσα

Από ποιο ΙΚΑ είσαι; Εγώ πάντως που είμαι απο ΙΚΑ ΡΑΦΗΝΑΣ δεν έχω δει ούτε δραχμή απο τον Δεκέμβριο. Δεν την παλεύω άλλο...

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, σε ειδικώς αναγνωρισμένα φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους γονέων ή ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr -- Μιστράλ 4 -- Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Μάθετε περισσότερα! Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi διαβάστε αναλυτικά για τους σκοπούς που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;