Επιστροφή δαπανών ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα Marilena

Έχει πληρωθεί κανείς απο ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ; Μας οφείλουν καλύψεις από το μήνα Δεκέμβρη. Έχει κάποιος κάποιο νέο;

Σχόλια

Επιστροφή δαπανών ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα Εύα

Όσα δικαιολογητικά κατετέθησαν μέχρι 31/05/2017 εστάλησαν στην Περιφέρεια για να εκκαθαριστούν. Ό,τι κατετέθη μέσα στον Ιούνιο εκκαθαρίζεται και θα πληρωθεί μέσα στιν Ιούλιο. Οι κούτες που τους έχουν σταλεί από τα διάφορα ΙΚΑ παραμένουν ανέγγιχτες.

Ενημέρωση από την διευθύντρια στις 28/06/2017.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Επιστροφή δαπανών ΕΟΠΥΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα Εύα

Θαύμα!!! Σήμερα κατετέθησαν στην τράπεζα οι δαπάνες που υποβλήθηκαν 15/06.

ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Έχει πληρωθεί κανείς;

Εικόνα Efthymis

Από ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει πληρωθεί κάποιες δαπάνες και για ποιούς μήνες;

ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Δεν έχω λάβει από 02/2017

Εικόνα John

Και εγώ επίσης δεν έχω λάβει τίποτα από Φεβρουάριο μέχρι σήμερα

Εμείς ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) ΡΑΦΗΝΑΣ τίποτα ακόμα

Εικόνα Αικατερίνη Κοπιτσα

Από ποιο ΙΚΑ είσαι;; Εμείς απο Ραφήνα ακόμα τίποτα...

Πληρωμές ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας (Καταγγελία)

Εικόνα Γιώργος

Διαβάστε στο Link που ακολουθέι την ταλαιπωρία και την κοροιδια που έχει εισπράξει μία μητέρα απο τον ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας σχετικά με τις πληρωμές της ειδικής αγωγής.

http://www.protothema.gr/greece/article/696786/kataggelia-gia-ton-eopuu-kallitheas-apo-mitera-paidiou-me-autismo/

ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Πληρωθήκαμε...

Εικόνα Γιάννης_1970

Στις 17 Ιουλιου πληρωθηκαμε από ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, μαλλον την δαπανη που καταθεσαμε Ιανουαριο. Ομως δεν ηταν ολα τα λεφτα, οπως παλιοτερα απο το ΙΚΑ.

Δεν μπορω να καταλαβω πως προεκυψε το ποσο.

Έχουν ξεκινήσει οι περικοπές

Εικόνα Stella Papa

Έχουν ξεκινήσει οι περικοπές. Και σε μένα απο ΕΟΠΥΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μου έβαλαν λιγότερα, όπως και σε άλλους απο ό,τι έμαθα μετά.

ΕΟΠΥΥ - πληρωμές - περικοπές

Εικόνα Γιάννης_1970

Ακομα ισχυει το τιμολογιο που καθιερωθηκε με τον ΕΚΠΥ του 2012.

Ακομα κι αν δεν εχουν ή δεν θελουν να πληρωσουν, τα υπολοιπα θα τα χρωστανε.

Πόσο είναι το ποσό που σας κατατέθηκε τώρα;

Εικόνα Γιώργος

Δηλαδή Γιάννη π.χ. για ΔΕΠΥ δινουν 250 ευρώ  ή για ΔΑΔ δίνουν 440 ευρώ το πολύ. Πόσο είναι το ποσό που σας κατατέθηκε τώρα;

Παρεπιμπτόντως απο τον ΕΟΠΠΥ ΑΧΑΡΝΩΝ έχουμε μείνει στην πληρωμή του Ιανουαρίου 2017. 

Πληρωμη ΕΟΠΥΥ Αγ Παρασκευη

Εικόνα Γιάννης_1970

Πληρωσανε 246,90 οταν περναμε 420,86 απο ΙΚΑ, με φυσιο, εργο, λογο και  ειδ αγωγη.

Το ποσο αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως προεκυψε... τι κοψανε δηλαδη?

Την ιδια μερα ειχα κανει και  αιτηση για το αλλο παιδι,  μονο λογοθεραπεια ,180€ και δεν πληρωθηκε ακομα.

Έχουμε την εξής ενημέρωση: Σχετικά με τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Είχαμε σήμερα μία άτυπη ενημέρωση σχετικά με το θέμα που αναφέρετε για τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ.

Ο μήνας Απρίλιος, επειδή είχε μέσα τις ημέρες του Πάσχα, είχε τις λιγότερες δαπάνες από όλους τους τελευταίους μήνες που ΕΟΠΠΥ χρωστάει λεφτά. Η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι έγινε εξόφληση ενός ή δύο μηνών από τους παλιούς που σας χρωστούσαν και μαζί του Απριλίου -- για να φύγει από τη μέση των χρωστούμενων ο μήνας αυτός.

Θέλετε να δείτε, μήπως έτσι βγαίνουν τα χρήματα, που πιστώθηκαν σε λογαριασμό σας, και να μας ενημερώσετε; (προς Γιάννης_1970 και Stella Papa)

Άγγελος Κουτουμάνος 

Πληρωμές ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Γιώργος

Πάντως στην περίπτωση μας επειδή σε μία περίοδο η διαγνωση έγραφε αρθρωτική διαταραχή λόγου και συμπεριφοράς και η απόδειξη που καταθέταμε ήταν για 440 Ευρώ, από τον ΕΟΠΥΥ μας περιέκοπταν το ποσό της αποζημίωσης στα 250 Ευρώ με το σκεπτικό ότι η διαγνωση δεν έγραφε διαγνωση F84. Εκτοτε έχουμε πάρει νέα διαγνωση που γράφει ακριβώς F84 (ΔΑΔ).

Δεν ξέρω μήπως στον ΕΟΠΥΥ που πηγαινετε είναι αυστηροί πλέον σε σχέση με το ΙΚΑ κι εξετάζουν με λεπτομέρεια την κάθε διαγνωση.    

Εγώ πληρώθηκα ένα μήνα (μάλλον τον Δεκέμβριο)

Εικόνα Stella Papa

Εγώ πληρώθηκα ένα μήνα (μάλλον τον Δεκέμβριο) και πήρα 198,45€ αντί για 240€ που μου έβαζαν πριν απο το ΙΚΑ.

Πληρωμή ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εικόνα Efthymis

Καλησπέρα, την 18/7/2017 από τον ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής κατατέθηκαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό χρήματα (250 Ευρώ), τα οποία αφορούν την εξόφληση ενός μήνα για λογοθεραπείες – εργοθεραπείες του παιδιού μου.

Σε επικοινωνία με τον ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής, μας ενημέρωσαν ότι έχει γίνει εκκαθάριση μέχρι και τον μήνα Σεπτέμβριο 2016, εκκαθάρισαν όμως και όσες αποδείξεις κατατέθηκαν τον μήνα Μάιο του 2017. Δηλαδή από τον Σεπτέμβριο μετά πήγαν στον Μάιο!!

Εγώ πράγματι στα μέσα Μαΐου είχα καταθέσει τις αποδείξεις για τον μήνα Απρίλιο για τα οποία και έγινε εκκαθάριση και πληρώθηκαν.

Τώρα, με πληροφόρησαν, θα συνεχίσουν και πάλι την εκκαθάριση των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν τον Οκτώβριο του 2016…  

Υπομονή σε όλους του γονείς και καλό θα ήταν τα κέντρα ειδικής αγωγής να δείχνουν κατανόηση…

Απ΄ότι φαίνεται το σύστημα έχει αρχίσει και λειτουργεί και τουλάχιστον έχουν αρχίσει οι επιστροφές χρημάτων που για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν παγώσει.    

Σήμερα κατέθεσα αποδείξεις, σε 10 μήνες τα χρήματα

Εικόνα John

Καλημέρα σας ,

Σήμερα κατέθεσα και τις αποδείξεις του Ιουλίου για λογοθεραπείες. Ο υπάλληλος με ενημέρωσε οτι θα πάρω χρήματα σε 10 μήνες. Εχω ξεκινήσει να καταθέτω αποδείξεις από Φεβρουάριο μέχρι και Ιούλιο και δεν έχει εκκαθαριστεί τίοτα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, διαβάζοντας και από άλλους γονείς φαίνεται οτι κάποιοι έχουν αρχίσει να πληρώνονται αλλα οι ενημερωσεις που παίρνω εγώ προσωπικά δεν μου δίνουν και πολλύ μεγάλη ελπίδα να πληρωθούμε σύντομα.

Πού θα καταλήξει αυτή η κατάσταση;

Πληρωμή από ΕΟΠΥΥ Αγ. Παρασκευής

Εικόνα John

Τελικά χθες 31/07/2017 κατατέθηκαν χρήματα για ένα μήνα λογοθεραπειας κρίνοντας από την περιγραφή του εμβάσματος (2017/07/06) πρέπει να πληρώσαν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Πήγα στον προιστάμενο να ρωτήσω τι γίνεται

Εικόνα Σταύρος

Εγώ κατέθεσα χθες στην Αχαρνών την απόδειξη του Ιουλίου.

Τελευταία πληρωμή ήταν του Γενάρη του 2017.

Πήγα στον προιστάμενο να ρωτήσω τι γίνεται με τις πληρωμές και οι απαντήσεις του ήταν:

Έχετε δίκιο, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου λόγω του ότι έχουν έρθει ασφαλισμένοι από 13 ΙΚΑ, δε μπορώ να σας πω πότε θα πληρωθείτε, στο τέλος θα φάμε ξύλο...

Πληρωμή από ΕΟΠΥΥ Αγ. Παρασκευής

Εικόνα Γιάννης_1970

Εσεις καταθετατε και πριν το 2017 τις αποδειξεις εκει ή ησασταν στο ΙΚΑ τοτε?

Πληρωμή από ΕΟΠΥΥ Αχαρνών

Εικόνα Γιώργος

Κι εγώ που είμαι εξαρχής στον ΕΟΠΥΥ Αχαρνών έχουν να με πληρώσουν από τον Ιανουαριο του 2017. Δηλαδή για εμάς δεν άλλαξε κάτι στο σύστημα.

Βλέπω στάση πληρωμών κι επειδή οι υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ δεν αυξηθηκαν μολονότι προστεθηκαν 13 ΙΚΑ, θα περιμένουμε όλη τη επιπλέον δουλειά να τη βγαλουν οι 'λειψοί' υπάλληλοι. Δηλαδή οι υπάλληλοι του ΙΚΑ που ελευθερώθηκαν τι κάνουν τώρα;

Και εμείς εξ αρχής ΕΟΠΥΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Εικόνα Σταύρος

Και εμείς εξ αρχής ΕΟΠΥΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Επίσης μου είπε ότι μάλλον δε θα προχωρήσει το σχέδιο του Υπουργείου για σύναψη συμβάσεων με τα Κέντρα, γιατί οι τελευταίοι δεν υπογράφουν.

Αναμένεται δύσκολος χειμώνας.

Γιατί να μην εχω πληρωθεί απο αυτούς όπως όλα τα χρόνια; 

Εικόνα R M

Καλησπέρα , ολα τα χρόνια καταθεταμε αποδείξεις στο ΙΚΑ Μενιδιου (Αχαρναι), οι τελευταίες ήταν  1η Δεκεμβρίου 2016 για θεραπείες Νοεμβριου 2016 και 31 Δεκεμβρίου 2016 για θεραπείες του Δεκεμβρίου . Για το 2017 δεν συνεχίσαμε τις θεραπείες οπότε περιμένουμε χρηματα 2 μηνών του ετους 2016... οι αποδειξεις το ξαναλέω οτι κατατεθηκαν στο ΙΚΑ Μενιδιου (Αχαρναι) στο Ολυμπιακο Χωριο...  Γιατι λοιπόν να μην εχω πληρωθει απο αυτούς οπως ολα τα χρόνια; Γιατι έστειλαν κούτες στην Παλληνη αποδειξεις του 2016... Αφου υποτίθεται το ολο σύστημα θα αλλαζε το 2017;

ΕΟΠΥΥ Παλλήνης, οι αιτήσεις έχουν σταλεί στην επαρχία

Εικόνα Gogo Giogio

Από ΕΟΠΥΥ Παλλήνης μου είπαν ότι οι αιτήσεις που έχουν πάρει πρωτόκολλο έως 31/5 έχουν σταλεί στην επαρχία για εκκαθάριση λόγω έλλειψης προσωπικού!!!! Έχουμε καταθέσει στο Λαύριο 25/0  και αφορά Νοέμβριο, Δεκεμβριο! !! Επικοινωνία 16/08!!!!!

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.