Μικροκεφαλία σε αγόρι 12 μηνών

Εικόνα M.a

Έχω ένα αγοράκι 12 μηνών με μικροκεφαλία και αναπτυξιακά. Τα πηγαίνει καλά αλλα η περίμετρος της κεφαλής του είναι σαν 7 μηνών τώρα. Θα κάνουμε μαγνητική και, αν όλα πάνε καλά θα δούμε και μας είπαν το ενδεχόμενο χειρουργείου. Υπάρχει κάποιος με τα δικά μου προβλήματα να με βοηθήσει?

Σημαντική σημείωση: Το κείμενο αυτό γράφτηκε από το μέλος που το δημοσίευσε αρχικά σε Greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και έχει μετατραπεί σε ελληνικά με παρέμβαση του διαχειριστή του noesi.gr.

Σχόλια

Η μικροκεφαλία επηρεάζει τον εγκέφαλο

Εικόνα Ελένη Σταματίου

Το μόνο που μπορώ να σας πω από εκπαιδευτικής πλευράς είναι ότι η μικροκεφαλία επηρεάζει τον εγκέφαλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται. Θα σας συμβούλευα να μην πανικοβληθείτε, να πάρετε διαφορετικές ιατρικές γνώμες και να μιλήσετε και με έναν αναπτυξιολόγο. Η λέξη έχει αναπτυξιακά δεν σημαίνει τίποτα από μόνη της. Μιλάμε για ένα παιδί 12 μηνών. Σας είπε κάποιος γιατρός ότι δεν έχει κατακτήσει όσα κατακτούν μωρά αυτής της ηλικίας?

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.