Σκύλος και παιδί με αυτισμό

Εικόνα Aneta Mag

Γεια σας, ποιες οι εμπειρίες σας από την απόκτηση σκυλου  για ένα αυτιστικο παιδι; Το σκέφτομαι σοβαρα  για το 4χρονο παιδι μου, ποια ηλικια θεωρείται καταλληλη και ποια ρατσα σκυλου; Εχω διαβασει πολλα για την θετικη επιδραση του σκυλου, θα ηθελα να μαθω αν ειδατε αλλαγη στο παιδι σας;

Σχόλια

Θα σου πρότεινα έναν μεγαλόσωμο σκύλο

Εικόνα Αγάπη

Καλησπέρα, χωρίς να ειμαι ειδική θα σου πρότεινα εναν μεγαλόσωμο σκύλο γιατί τα μικρόσωμα σκυλάκια ειναι συνήθως πιο άτακτα και νευρικά ας μου επιτραπεί η έκφραση. Η καλύτερη λύση είναι πιστεύω τα λαμπραντόρ ή τα γκόλντεν ριτρίβερ. Ειδικά αν τα έχεις και μέσα στο σπίτι. Κατάλληλη ηλικία δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά θαρρώ πως και πιο μικρό να ήταν το παιδάκι σου θα μπορούσε να συνυπάρχει με ενα κατοικίδιο. Με εκτίμηση 

Μεγάλη υπόθεση ο σκύλος με το παιδί

Εικόνα Izambella

Καλησπέρα. Ψάξε παρά μα παρά πολύ από που θα πάρεις το σκυλί. Υπάρχουν εκτροφεία που εκπαιδεύουν σκυλιά για παιδιά με αυτισμό, τυφλούς, άτομα με επιληψία κλπ.

Στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω υπάρχει εκτροφείο που εκπαιδεύει για τυφλούς και μαλιστα τα δωρίζει. Δεν ξέρω όμως  αν ειδικεύεται σε αυτιστικά παιδιά Κάνε Αναζήτηση στο Google "σκύλος Οδηγός" και θα το βρεις.

Μεγάλη υπόθεση ο σκυλος με το παιδι. Εγώ έχω πρόωρο μωρό και ένα 20% από την εξέλιξη του παιδιού μου οφείλεται στα 2 σκυλιά που έχουμε σπίτι. Ρώτα, μην το αφήσεις! Αξίζει πραγματικά!!

Σκύλος και παιδί με αυτισμό

Εικόνα Γεώργιος Παπαγεωργίου

Τσέκαρε την ιστοσελίδα ninaservicedogs θα βρεις τα πάντα!

Σας ευχαριστώ πολύ ολους

Εικόνα Aneta Mag

Σας ευχαριστώ πολύ ολους γιατί τις πολύτιμες συμβουλες σας. Ηδη το ψάχνω εντατικά! 

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.