Σκύλος και παιδί με αυτισμό

Εικόνα Aneta Mag

Γεια σας, ποιες οι εμπειρίες σας από την απόκτηση σκυλου  για ένα αυτιστικο παιδι; Το σκέφτομαι σοβαρα  για το 4χρονο παιδι μου, ποια ηλικια θεωρείται καταλληλη και ποια ρατσα σκυλου; Εχω διαβασει πολλα για την θετικη επιδραση του σκυλου, θα ηθελα να μαθω αν ειδατε αλλαγη στο παιδι σας;

Σχόλια

Θα σου πρότεινα έναν μεγαλόσωμο σκύλο

Εικόνα Αγάπη

Καλησπέρα, χωρίς να ειμαι ειδική θα σου πρότεινα εναν μεγαλόσωμο σκύλο γιατί τα μικρόσωμα σκυλάκια ειναι συνήθως πιο άτακτα και νευρικά ας μου επιτραπεί η έκφραση. Η καλύτερη λύση είναι πιστεύω τα λαμπραντόρ ή τα γκόλντεν ριτρίβερ. Ειδικά αν τα έχεις και μέσα στο σπίτι. Κατάλληλη ηλικία δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά θαρρώ πως και πιο μικρό να ήταν το παιδάκι σου θα μπορούσε να συνυπάρχει με ενα κατοικίδιο. Με εκτίμηση 

Μεγάλη υπόθεση ο σκύλος με το παιδί

Εικόνα Izambella

Καλησπέρα. Ψάξε παρά μα παρά πολύ από που θα πάρεις το σκυλί. Υπάρχουν εκτροφεία που εκπαιδεύουν σκυλιά για παιδιά με αυτισμό, τυφλούς, άτομα με επιληψία κλπ.

Στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω υπάρχει εκτροφείο που εκπαιδεύει για τυφλούς και μαλιστα τα δωρίζει. Δεν ξέρω όμως  αν ειδικεύεται σε αυτιστικά παιδιά Κάνε Αναζήτηση στο Google "σκύλος Οδηγός" και θα το βρεις.

Μεγάλη υπόθεση ο σκυλος με το παιδι. Εγώ έχω πρόωρο μωρό και ένα 20% από την εξέλιξη του παιδιού μου οφείλεται στα 2 σκυλιά που έχουμε σπίτι. Ρώτα, μην το αφήσεις! Αξίζει πραγματικά!!

Σκύλος και παιδί με αυτισμό

Εικόνα Γεώργιος Παπαγεωργίου

Τσέκαρε την ιστοσελίδα ninaservicedogs θα βρεις τα πάντα!

Σας ευχαριστώ πολύ ολους

Εικόνα Aneta Mag

Σας ευχαριστώ πολύ ολους γιατί τις πολύτιμες συμβουλες σας. Ηδη το ψάχνω εντατικά! 

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.