Θα ήθελα τη βοήθεια σας για τον γιο μου με Asperger

Καλησπέρα σας, είμαι μητέρα ενήλικου 19 ετών με σύνδρομο Asperger και χρειάζομαι βοήθεια, ως προς την ενημέρωση μου για το πώς μπορώ να τον βοηθήσω. Η δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή κυρίως είναι επικοινωνιακή, γι' αυτό αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ενημερώσει για το που μπορώ να απευθυνθώ, διότι όπου κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα για ηλικίες άνω των 17 ετών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.    

Σχόλια

Επικοινωνία

Εικόνα kati. d

Εχω κι εγώ ένα ενήλικα, υπέροχο και ταλαντούχο γιό. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου στο 6948560408.

Καίτη Δημάκη

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

Εικόνα ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΓΚΟΝΑΚΗ

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Δυστυχώς εργάζομαι και δεν κατάφερα να δω το μήνυμα σας νωρίτερα, αν μπορώ να σας καλέσω κάποια άλλη στιγμή ενημερώστε με!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Kέντρο ..., κύριος ... (διαγράφηκε)

Εικόνα panayota

Ενημέρωση από το NOESI.gr: Λάβαμε αίτημα διαγραφής του συγκεκριμένου σχολίου και του προφίλ του μέλους που το ανάρτησε. Για τον λόγο αυτό, το σχόλιο αυτό έχει αφαιρεθεί. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Πώς και γιατί το προφίλ μέλους, οι αναρτήσεις, τα σχόλια διαγράφονται.

Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι καλά Χριστούγεννα

Εικόνα ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΓΚΟΝΑΚΗ

Ευχαριστω πολυ, εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!!!

Δυστυχώς για τους ενήλικες Ασπεργκερ είναι δύσκολα

Εικόνα Ιωάννα Αλεξοπούλου

Δυστυχώς για τους ενήλικες Ασπεργκερ και τις οικογένειές τους τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο κάθε ενήλικας Ασπεργκερ είναι διαφορετικός δύσκολα κάνουν παρέες μεταξύ τους και εμείς οι γονείς ζούμε με την αγωνία τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά και προσωπικά καθώς τα χρόνια περνούν.

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.