Θα ήθελα τη βοήθεια σας για τον γιο μου με Asperger

Καλησπέρα σας, είμαι μητέρα ενήλικου 19 ετών με σύνδρομο Asperger και χρειάζομαι βοήθεια, ως προς την ενημέρωση μου για το πώς μπορώ να τον βοηθήσω. Η δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή κυρίως είναι επικοινωνιακή, γι' αυτό αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ενημερώσει για το που μπορώ να απευθυνθώ, διότι όπου κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα για ηλικίες άνω των 17 ετών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.    

Σχόλια

Επικοινωνία

Εικόνα kati. d

Εχω κι εγώ ένα ενήλικα, υπέροχο και ταλαντούχο γιό. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου στο 6948560408.

Καίτη Δημάκη

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

Εικόνα ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΓΚΟΝΑΚΗ

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Δυστυχώς εργάζομαι και δεν κατάφερα να δω το μήνυμα σας νωρίτερα, αν μπορώ να σας καλέσω κάποια άλλη στιγμή ενημερώστε με!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Kέντρο Προσέγγιση, κύριος Αλέξανδρος Στράτου

Εικόνα Panayota 123

To Kέντρο Προσέγγιση, ο κύριος Αλέξανδρος Στράτου δουλεύει με ενήλικες και έφηβους στο φάσμα του Αυτισμού και γράφει καταπληκτικά άρθρα. Έχει και προφίλ στο Facebook αλλά νομίζω από to www.proseggisi.gr μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Καλή συνέχεια :)

Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι καλά Χριστούγεννα

Εικόνα ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΓΚΟΝΑΚΗ

Ευχαριστω πολυ, εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία!!!

Δυστυχώς για τους ενήλικες Ασπεργκερ είναι δύσκολα

Εικόνα Ιωάννα Αλεξοπούλου

Δυστυχώς για τους ενήλικες Ασπεργκερ και τις οικογένειές τους τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο κάθε ενήλικας Ασπεργκερ είναι διαφορετικός δύσκολα κάνουν παρέες μεταξύ τους και εμείς οι γονείς ζούμε με την αγωνία τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά και προσωπικά καθώς τα χρόνια περνούν.

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;