Θα ηθελα να έρθω σε επαφή με γονείς παιδιών με Άσπεργκερ

Εικόνα Λι Πα

Ειμαι μητέρα παιδιού με Άσπεργκερ. Θα ηθελα να έρθω σε επαφή με γονείς παιδιών με συνδρομο Άσπεργκερ. Είναι η πρώτη φορά που μπήκα στον ιστοτόπο και θα ηθελα να ξεκινησω από κάπου την επικοινωνία.

Σχόλια

Επαφή με γονείς παιδιών Άσπεργκερ...

Εικόνα μαριαλεξ

Το E-mail μου είναι tonianazos@gmail.com, θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε και τηλεφωνικά...

Επικοινωνία

Εικόνα Λι Πα

Έχω και γω έναν γιο 14 χρονών

Εικόνα σο φι

Έχω και γω έναν γιο 14 χρονών με Asperger και άμα θέλεις μπορούμε να επικοινωνήσουμε. 

Κι εμένα ο γιος μου 9,5 ετών

Εικόνα Vivian Stamatopoulou

Καλημέρα το email μου ειναι vivian.stam@hotmail.com, ζω σε επαρχια, εαν θελεις μπορουμε να επικοινωνησουμε.

Έχω γιο με Άσπεργκερ 15 ετών

Εικόνα Polymi

Έχω γιο με Άσπεργκερ 15 ετών και θα ήθελα να μιλήσουμε.

Έχω κι εγώ ένα γιο 11 ετών στο φάσμα του αυτισμού (Άσπεργκερ)

Εικόνα Μελίνα Παππά

Καλησπέρα. Έχω κι εγώ ένα γιο 11 ετών στο φάσμα του αυτισμού (Άσπεργκερ). 

Επαφή με γονείς παιδιών με Άσπεργκερ

Εικόνα Δήμητρα Τραπατσα

Καλημερα, ο γιος μου κοντευει 11 ετων και περισυ διαγνωσθηκε με συνδρομο Ασπεργκερ, μενουμε Ναύπλιο αλλα μπορουμε να ανεβουμε και Αθηνα, γιατι θα ηθελα να ερθουμε σε επαφη με αλλους γονεις και παιδια με παρομοιες δυσκολιες. Μπορουμε να επικοινωνησουμε και τηλεφωνικα 6970618876.

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.