Θα ηθελα να έρθω σε επαφή με γονείς παιδιών με Άσπεργκερ

Εικόνα Λι Πα

Ειμαι μητέρα παιδιού με Άσπεργκερ. Θα ηθελα να έρθω σε επαφή με γονείς παιδιών με συνδρομο Άσπεργκερ. Είναι η πρώτη φορά που μπήκα στον ιστοτόπο και θα ηθελα να ξεκινησω από κάπου την επικοινωνία.

Σχόλια

Επαφή με γονείς παιδιών Άσπεργκερ...

Εικόνα μαριαλεξ

Το E-mail μου είναι tonianazos@gmail.com, θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε και τηλεφωνικά...

Επικοινωνία

Εικόνα Λι Πα

Έχω και γω έναν γιο 14 χρονών

Εικόνα σο φι

Έχω και γω έναν γιο 14 χρονών με Asperger και άμα θέλεις μπορούμε να επικοινωνήσουμε. 

Κι εμένα ο γιος μου 9,5 ετών

Εικόνα Vivian Stamatopoulou

Καλημέρα το email μου ειναι vivian.stam@hotmail.com, ζω σε επαρχια, εαν θελεις μπορουμε να επικοινωνησουμε.

Έχω γιο με Άσπεργκερ 15 ετών

Εικόνα Polymi

Έχω γιο με Άσπεργκερ 15 ετών και θα ήθελα να μιλήσουμε.

Έχω κι εγώ ένα γιο 11 ετών στο φάσμα του αυτισμού (Άσπεργκερ)

Εικόνα Μελίνα Παππά

Καλησπέρα. Έχω κι εγώ ένα γιο 11 ετών στο φάσμα του αυτισμού (Άσπεργκερ). 

Επαφή με γονείς παιδιών με Άσπεργκερ

Εικόνα Δήμητρα Τραπατσα

Καλημερα, ο γιος μου κοντευει 11 ετων και περισυ διαγνωσθηκε με συνδρομο Ασπεργκερ, μενουμε Ναύπλιο αλλα μπορουμε να ανεβουμε και Αθηνα, γιατι θα ηθελα να ερθουμε σε επαφη με αλλους γονεις και παιδια με παρομοιες δυσκολιες. Μπορουμε να επικοινωνησουμε και τηλεφωνικα 6970618876.

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, στηρίξετε την προσπάθεια. 

 ► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

 ► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

 ► Στείλετε χρήματα online ή μέσω τράπεζας. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.