Εγκεφαλοπάθεια / Ψυχοκινητική καθυστέρηση

Εικόνα damiangio
Εχω ενα παιδι αγορι 3 ετων με αγνωστη μορφη εγγεφαλοπαθειας ΨΚΚ που λεν και οι γιατροι. Είμασταν τον Μάρτιο στην Ολλανδια στο Ναϊμεγγεν και καναμε βιοψια μυος και μας πήραν δείγμα μυελού για νευροδιαβιβαστές. Αναμένουμε απαντήσεις τέλη Ιουνίου. Εάν κάποιος απο τα μελη θελει πληροφοριες και τηλεφωνα για εκει, μπορω να τον ενημερώσω.

Σχόλια

Βγάλατε κάποιο αποτέλεσμα απο αυτή την εξέταση;

Εικόνα Angel

Βγαλατε καποιο αποτελεσμα απο αυτη την εξεταση; Θα ηθελα να ξερω αν βοηθησε καπου γιατι εχω ενα αγορακι 2 μηνων με εγκεφαλοπαθεια κ επιληπτικες κρισεις. Σας εδωσαν θεραπεια; Σας παρακαλω οταν δειτε το μηνυμα απαντηστε μου! Ευχαριστω. Φιλικα Αντζελα

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.