Αναζήτηση παιδοψυχιάτρου (επείγον)

Εικόνα Anonymous

Ψάχνω παιδοψυχίατρο Δημοσίου Νοσοκομείο ή στην τελική κάποια/καποια αναπτυξιολόγο που να μην έχει μεγάλη αναμονή και να μπορεί να μας καλύψει με τις θεαπείες χωρίς να περιμένουμε μήνες για να μας φτιάξουν αλλά και να μας φτιάξει το φάκελο με τα δικαιολογητικά για το επίδομα από την Πρόνοια.  Μου είπαν για την κα Παπανικολάου Αικατερίνη, πήρα στο τηλ. γραμματείας του παιδοψυχιατρικού του νοσοκ. Αγία Σοφία και μου είπαν ότι δεν μπορεί να δει τους μικρούς γιατί δεν τους έχει ξαναδεί και δεν δίνει δεύτερες διαγνώσεις κλπ.

Εγώ τους είπα απλά ότι ήθελα να κλείσω ραντεβού με την συγκεκριμένη γιατρό κι εκείνοι μου είπαν οτι είναι Δημόσιο νοσοκομείο και δεν μπορώ να κλείνω ραντεβού με όποιον γιατρό θέλω εγώ. Δεν σας κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο?? Άκουσα επίσης για κάποια Φρίντα Κωνσταντοπούλου, είναι στο Τζάνειο και για κάποιο Φρέρη στο Σωτηρία αλλά δεν έχω επιχειρήσει να πάρω στην πρώτη. Στο δεύτερο που πήρα μέσω του 1535 έχει μεγαλούτσικη αναμονή και οι θεραπείες μας λήγουν 20 Μάη. 

Εμάς μας παρακολουθούσε παιδονευρολόγος αλλά μας είπαν ότι καλύτερα να δει τα παιδάκια μου ένας παιδοψυχίατρος ή αναπτυξιολόγος αφού είναι στο φάσμα. Κι έτσι αποφάσισα να βρω κάποιο αντίστοιχο γιατρό. Έλα όμως που δεν μπορώ να βρω κάποιον. Κι έτσι καθυστερώ κι ο χρόνος περνάει! 

Αν έχετε να μου συστήσετε κάποιον γράψτε μου εδώ ή στο email μου dimitra28.08@gmail.com. Θα σας ήμουν πραγματική υπόχρεη. Θα ήθελα Αθήνα αν είναι εύκολο, εμείς μένουμε Βοιωτία. 

Σχόλια

Δοκίμασε Αντωνοπουλου

Εικόνα Viky M.

δοκίμασε Αντωνoπούλου στο Αττικό Νοσοκομείο (αν είσαι τυχερή) μπορεί να σου δώσουν για Απρίλιο. Αλλά πρέπει να πάρεις άμεσα στο 1535.

Θα προτιμούσα παιδοψυχίατρο

Εικόνα didyma1103

Βίκυ σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά θα προτιμούσα παιδοψυχίατρο. Επίσης μας παρακολουθούσε ο Ντινόπουλος κι επειδή είναι στο ίδιο Νοσοκομείο και μας είχαν δει και οι δυο και υπήρχε μεταξύ τους διάσταση απόψεων δεν θα ήθελα να πάω. Αν για παράδειγμα δεν βρω παιδοψυχίατρο που θα ήθελα πάρα πολύ να βρώ μπορεί να ξαναπώ στο Ντινόπουλο. 

Για παιδοψυχίατρο δεν ξέρω

Εικόνα Viky M.

Για παιδοψυχίατρο δεν ξέρω, απλά τώρα έδιναν ραντεβού για Απρίλιο-Μάιο στο Αττικό. Ίσως ήδη να γέμισαν.

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Χρ. Καμπάκο

Εικόνα katerina

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον παιδοψυχίατρο Χρ. Καμπάκο στην ΕΘΜΑ. Τηλεφώνησέ και ζητα να μιλήσεις με τον ίδιο προσωπικά. Εξήγησέ του και είμαι βέβαιη ότι θα ανταποκριθεί άμεσα. Τα ραντεβού του όμως έτσι και αλλιώς δεν αργούν.

Εκλεισα ραντεβού με την κα Παπανικολάου

Εικόνα didyma1103

Κατερίνα, σε ευχαριστώ πολύ, τα κατάφερα τελικά κι έκλεισα ραντεβού με την κα Παπανικολάου. Έχω ακούσει για τον κο Καμπάκο. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά θα τον έχω υπόψη μου. 

Αναζήτηση παιδοψυχιάτρου

Εικόνα Kate Ste

Καλησπερα.

Μπορει καποιος/α να μου δωσει πληροφοριες για καλους παιδοψυχιατρους στα νοσοκομεια "Παιδων" και πως μπορω να κλεισω ραντεβου.

Οπως καταλαβατε ειναι η 1η φορα που γραφω.

Ευχαριστω.

Παιδοψυχιάτροι στο Αγλαία Κυριακού

Εικόνα Γιώργος

Στο Αγλαία Κυριακού μπορείς να κλείσεις με τις κυρίες Σταυρούλα Καραγιάννη (Διευθύντρια Τμήματος) και Ειρήνη Χαραλαμπίδου (Διευθύντρια ΕΣΥ).

Και οι δύο έχουν απογευματινά ιατρεία στο παράρτημα στην Μεσογείων, οπότε μπορείς να εξυπηρετηθείς σχεδόν άμεσα.

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.