Ελπίδα για το καλύτερο

Εικόνα Angel

Ειμαι μια μανουλα 23 χρονων με ενα αξιαγαπητο μωρακι 2 μηνων! Το μωρακι μου απο τοτε που γεννηθηκε (και απο την ενδομητριο ζωη οπως καταλαβαινω) εκανε σπασμους, επιληπτικες κρισεις μικρης διαρκειας. Στο "Αγια Σοφια" Παιδων, που νοσηλευεται ο αγγελος μου, μου χουν πει τα χειροτερα.. Εγω εχω πιστη στο Θεο και ελπιδα που εχω παρει απο οσα εχω διαβασει σε αυτη τη σελιδα, απο εσας τους γονεις που παλευετε για τα παιδακια σας και τελικα βλεπετε αποτελεσμα. Ακομα και μια μικρη βελτιωση ακομα και ενα χαμογελο απο το παιδι!!!

Περιμενουμε με αγωνια τον ελεγχο για τα επιληπτικα συνδρομα που εχουμε στειλει στην Γερμανια και ωρες - ωρες σκεφτομαι οτι δε θελω να δω τα αποτελεσματα... θελω μονο να μπορω να του δινω χαρα παντα, φυσικα και Θελω να γινει ενα φυσιολογικο παιδακι και να ζησει μια φυσιολογικη ζωη, αλλα ακομα και αν εχει δυσκολιες και ιδιαιτεροτητες εγω θα μαι διπλα του παντα να τον κανω χαρουμενο και να τον βοηθαω.. Αυτο που φοβαμαι και τρεμω ειναι τα επιληπτικα συνδρομα απο τα οποια καποια ειναι καταστροφικα... και αυτες τις κρισεις που πανε πισω το παιδι και αν δε σταματησουν δε θα μπορεσω να τον βοηθησω..

Ειμαστε 7 μερες χωρις κριση και ειμαστε αισιοδοξοι παρολο που οι γιατροι δεν ειναι.. ανταποκριθηκε στην acth από ο,τι φαινεται. Ευχομαι να συνεχισει ετσι!!! Ευχομαι ολα τα παιδακια να πηγαινουν προς το καλυτερο!!!

Σχόλια

Όλα να πάνε καλά

Εικόνα Ιωάννα Αβραμίδου

Σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με τις εξετάσεις του παιδιού σου. Σου στέλνω μια αγκαλία και ας μην σε ξερω προσωπικά.

like0

Ευχαριστώ απο καρδιάς!

Εικόνα Angel

Να είσαι καυλα! Εύχομαι για όλα τα παιδιά να βρεθεί μαγικά μια θεραπεία και να ναι ευτυχισμένα κι αυτα κι οι οικογένειας τους!!

like0

Να έχεις πίστη....

Εικόνα Mama...

Μπορώ να καταλάβω τι αισθάνεσαι και με τι αγωνία περιμένεις κάτι θετικό....έχε πίστη και όλα θα φτιάξουν .....εγώ παλεύω 9 χρόνια με το μικρό μου και τα τελευταία 4 με τις κρίσεις.....όλα θα πάνε καλά ...Ό θεός φτάνει εκεί που η επιστήμη δεν μπορεί....και μόνο που το αγγελούδι σου έχει 7 μέρες χωρίς κρίση σημαίνει ότι και το ίδιο το παλεύει....ξέρω ότι κάθε κρίση σου κόβει τα γόνατά και σε κάνει κομμάτια...αλλά πρέπει να το παλέψεις και να είσαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά.....καλό κουράγιο και εύχομαι ότι καλύτερο....

like0

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Εικόνα Angel

Ευχομαι και για σενα το ιδιο να γινει καλα το παιδακι σου!! Δυναμη και αγωνας εμεις οι γονεις!!!

like0

Ξέρω το συναίσθημα να γεννάς και να μη μπορείς να χαρείς

Εικόνα Aneta Mag

Σου εύχομαι ολόψυχα τα θετικα αποτελέσματα, να εχετε δυναμη και κουραγιο για το μονακριβο σας. Ξερω το συναισθημα να γεννας και να μην μπορεις να χαρεις, για το γεγονος διοτι σε κυριεύει ο τρομος το αγχος και η απελπισια για την εξελιξη του παιδιου. Πιστευω ότι μετα από την τρικυμια ερχεται παντα μια μπουνατσα όπως και σε εμας (με τις βελτιωσεις και ελλειψεις μας). Εχεις αγγελο επι γης, αυτό να θυμασαι. Καλα αποτελέσματα και περιμενουμε νεοτερα σου μανουλα.

like0

Είναι πολύ ωραία αυτά τα λόγια!

Εικόνα Angel

Ευχαριστω παρα πολυ ειναι πολυ ωραια αυτα τα λογια και μου δινεις δυναμη!!!!!!!!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.