Δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση, λόγω ότι είμαι άνεργος

Εικόνα Aicman

Καλησπέρα, έχω κάνει ενα σοβαρο λάθος είμαι 24 και δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση λόγω ότι είμαι μακροχρόνια άνεργος από ό,τι διάβασα πριν λίγες ημέρες πρέπει να κάνεις φορολογική έστω και μηδενική. Τι γίνεται τώρα, θα έχω κάποιο πρόστιμο; Πρέπει να κάνω τς φορολογικές αυτές σαν ληξιπροθεσμες σε κάποιον λογιστή; Και επίσης δεν έχω κάτι στο όνομα σπίτι αυτοκίνητο κ.λπ.

Σχόλια

Κλειδάριθμο έχετε;

Εικόνα Supergirl 1gr

Ένα πρώτο βήμα είναι αν δεν έχετε πάει ήδη να πάτε στο Μητρώο της πλησιέστερης εφορίας σύμφωνα με την κατοικία σας οπως επιβεβαιώνεται από έναν λογαριασμό πχ Δεη και να ζητήσετε προσωπικό κλειδάριθμο..με την πρόσφατη ταυτότητα σας οπωσδήποτε...   μέχρι τώρα δε σας δήλωνε ως φιλοξενούμενο άτομο κάποιος; Πχ ο γονέας σας;; Όταν πάτε εκεί θα σας πει η εφοριακός τι χρειάζεται.. αν ρωτήσετε ευγενικά.. χεχε

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.