Σχετικά με τις αποδείξεις λόγο- και έργο- θεραπείας στον ΕΟΠΠΥ

Εικόνα John

Καλησπέρα σας ,

Δεδομένου οτι έχω έγκριση για 15 λογοθεραπείες και 15 εργοθεραπείες, αναρωτιέμαι πώς πρέπει να πάρω τις αποδείξεις από τους ειδικούς. Σημειωτέον, ότι κάνω κατ' οίκον τις συνεδρίες. Αν δεν κάνω λάθος, το ποσό που μπορώ να λάβω είναι μέχρι 225€ για λόγοθεραπείες και 15€ για έργοθεραπείες. Προφανώς δεν δίνω 15€ για 4 εργοθεραπείες τον μήνα.

  • Μπορώ να πάω οποιοδήποτε χρηματικό συνδυασμό αποδείξεων και να περιμένω το ποσό τον 240€ από τον ΕΟΠΠΥ; 
  • Δηλαδή αν πάρω μια απόδειξη από λόγο 120€ και για έργο 120€ θα πάρω τα 240 € επιστροφή;

 

Σχόλια

Ποσό για εργοθεραπείες

Εικόνα Kalma

Το ποσό που δικαιούστε για τις εργοθεραπείες είναι 15 ευρώ ανά συνεδρία, ό,τι δηλαδή ισχύει και για τις λογοθεραπείες. Επομένως το μέγιστο ποσό είναι και πάλι 225 ευρώ. Βέβαια, το συνολικό ποσό για όλες τις θεραπείες που σας εγκρίνει ο ΕΟΠΠΥ είναι τα 250. Αυτό το ποσό μπορείτε να το πάρετε με οποιονδήποτε χρηματικό συνδυασμό αποδείξεων που να το καλύπτουν.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.