Στοιχεία παιδονευρολόγου

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπέρα σας, επειδή θα χρειαστω παιδονευρολογο για το παιδι μου, μπορειτε να μου στειλετε τηλ. για κ. Παπαβασιλείου ή κ. Ντινόπουλο ή καποιο άλλο που ειστε ευχαριστιμενοι, διοτι ψαχνω για καποιο κιν. η τηλ. ιατρειου, να μας δουν ιδιωτικα, καθοτι υπαρχει μεγαλη αναμονη στα νοσοκομεια αλλα δεν βρισκω. Σας ευχαριστω!!

Σχόλια

κ. Ντινόπουλος

Εικόνα Αλεξάνδρα

2155303427 Το τηλεφωνο του κυριου Ντινοπουλου στο ιδιωτικο του ιατρειο. Παρακολουθει την κορη μου εδω και 4 χρονια και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.

like0

Θα επικοινωνήσω μαζί του για ραντεβού

Εικόνα Aneta Mag

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, θα επικοινωνήσω μαζί του για ραντεβού. 

like0

κ.Ντινόπουλος

Εικόνα Γεώργιος Παπαγεωργίου

Εξαιρετικός!

like0

Και εμεις στον κυριο Ντινόπουλο βρήκαμε την υγεία μας!

Εικόνα Angel

Και εμεις στον κυριο Ντινοπουλο βρηκαμε την υγεια μας! Μας αλλαξε το Keppra με το Trileptal και δεν εχω ξαναδει κριση δοξα Τω Θεω!!! Επισης μας διεγνωσε την παλινδρομηση και συγκεκριμενα το συνδρομο Sandifer! Κανενας μα κανενας αλλος και πιστεψε με τον ειδαν πολλοι γιατροι τον γιο μου, δεν μας βοηθησε ουσιαστικα! Ειναι ο καλυτερος που υπαρχει!

like1

Φαρμακευτική αγωγή για υπερκινητικότητα

Εικόνα Angelpo Gapo

Πήγα το παιδί στον κ. Γιουρούκο και μου σύστησε φαρμακευτικη αγωγή επειδή λέει το παιδί είναι υπερκινητικό και έχει διάσπαση προσοχής. Το Concerta. Αλλά θα τον πάω να τον δει και ο κ. Ντινόπουλος και ίσως και ο κ. Καπετανάκης γιατί δεν θέλω να δώσω φάρμακα σε 4 χρονών παιδι. Γνωρίζει κάποιος αυτό το φάρμακο και τι παρενέργειες έχει; Ο μικρούλης μου ήταν πρόωρος 30 εβδομ., 1060 γραμμάρια και για αυτό έχει αυτή τη διάσπαση προσοχής. 

Ευχαριστώ

like0

Ζητήστε κι άλλη γνώμη

Εικόνα Kalma

Εντάξει, οι γιατροί ξέρουν τι είναι το καλύτερο, αλλά στις οδηγίες για το concerta αναφερεται πως δεν ενδείκνυται για παιδιά κατω των 6. Στην πράξη ξέρω πως μερικές φορές χορηγείται και σε μικρότερα παιδιά, κυρίως στις ΗΠΑ. Για ποιους λόγους ο παιδονευρολόγος κρίνει αναγκαία τη χορήγηση του φαρμάκου από τόσο μικρή ηλικία; Μήπως το παιδί λόγω της υπερκινητικότητάς του κάνει καμιά φορά παράτολμα κι επικίνδυνα πράγματα; Όπως και να'χει, καλά κάνετε και θέλετε να ζητήσετε κι άλλη γνώμη. Προσωπικά δε θα ήμουν γενικά αρνητική στη χρήση φαρμάκων ύστερα από ιατρική υπόδειξη, με προβληματίζει ωστόσο η πολύ μικρή ηλικία του παιδιού. 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.