15 λογοθεραπείες ανά μήνα

Εικόνα Despdamou

Καλημερα. Η κορη μου κανει λογοθεραπειες τα τελευταια 2 χρονια. Οπως αναγραφει και η γνωματευση δικαιουται 15 συνεδριες το μηνα. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: για τον μηνα Δεκεμβρη τα μαθηματα εγιναν απο 1 εως 17 Δεκεμβριου. Ομως μου επεστρεψαν 165 ευρω και οχι 225 ευρω οπως τους υπολοιπους μηνες. Γνωριζετε για ποιο λογο;

Σχόλια

Επιστροφή χρημάτων

Εικόνα Δώρα Τσούκαλου

Καλησπέρα σας.

Το ποσό που αναφέρετε είναι για 11 συνεδρίες, δείτε την απόδειξη που σας έδωσαν από το κέντρο αλλιώς απευθυνθείτε εκεί που την καταθέσατε γιατί αν εχουν γραψει 15 μάλλον έχει γίνει λάθος στον ασφαλιστικό φορέα.

Δώρα Τσούκαλου 

like1

11 συνεδρίες τον μήνα Δεκέμβριο

Εικόνα NOESI.gr

Σας παραθέτουμε ένα ακόμη μήνυμα που εστάλη από ένα μέλος της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο:

Εάν από το διάστημα 1 με 17 Δεκεμβρίου αφαιρέσουμε τα Σάββατα και τις Κυριακές, μένουν 11 καθημερινές, που αντιστοιχούν και στο ποσό των έντεκα μαθημάτων που σας επιστράφηκε. Αν στη βεβαίωση, είχε γραφτεί πως έγιναν μαθήματα και τα Σαββατοκύριακα, μάλλον δε θεωρήθηκε έγκυρο από τον ΕΟΠΥΥ. Όταν πάτε να καταθέσετε τη νέα σας απόδειξη μπορείτε να ρωτήσετε τους υπαλλήλους του ταμείου, ώστε να σας πουν τι ακριβώς συνέβη.

like0

Τα Σάββατα δεν δικαιολογούνται συνεδρίες λογοθεραπείας;

Εικόνα Despdamou

Καλησπερα. Να σας ρωτησω ακομη κατι. Τα Σαββατα δεν δικαιολογουνται οι συνεδριες για λογοθεραπειες; Και αν οχι γιατι;. Ειναι εργασιμη ημερα και δεν γραφει πουθενα, αν δεν κανω λαθος, οτι δεν πρεπει να γινονται.

like0

Η απόδειξη γράφει 15 συνεδρίες

Εικόνα Despdamou

Σας ευχαριστω. Η αποδειξη γραφει 15 συνεδριες. 

like0

Έγιναν μαθήματα δύο Σάββατα

Εικόνα Despdamou

Εγιναν μαθηματα 2 Σάββατα. Θεωρουνται αργίες τα Σαββατα; Παλι ομως δεν βγαινει το ποσο που παρακρατησαν.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.