Πληρώθηκε κανείς για λογοθεραπείες ή φυσικοθεραπείες για τον Ιανουάριο;

Εικόνα Anna Leoditsi

Πληρώθηκε κανείς για λογοθεραπείες ή φυσικοθεραπείες για τον Ιανουάριο 2018; Έχουμε καταθέσει τα χαρτιά αλλά τίποτα ακόμη έως τώρα.. Δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε τις θεραπείες? Έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι να πάω το παιδί....

Σχόλια

Πληρωμή από ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και νέος ΕΚΠΥ

Εικόνα Fofo

Αν τις αποδείξεις τις έχετε καταθέσει στον ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας, μας έχουν πει ότι τώρα τελείωνουν αυτές που έχουν κατατεθεί τον Ιανουάριο και θα προχωρήσουν στον Φεβρουάριο. Ο ΕΟΠΥΥ Αχαρνων είναι πιο μπροστά. 

Επίσης γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με τις πληρωμές από 01/08/2018 που αλλάζει το σύστημα; Θα παίρνουμε VOUCHER από τον ΕΟΠΥΥ και δεν θα πληρώνουμε τα Κέντρα; 

Πολύ καλό για να είναι αληθινό...

like59

Δεν έχουμε πληρωθεί από τον Μάρτιο

Εικόνα Σταύρος

Καλημέρα σας,

Εμείς (που καταθέτουμε ΕΟΠΥΥ Αχαρνών) δεν έχουμε πληρωθεί από τον Μάρτιο (ημερομηνία πρωτοκόλλου).

Επίσης βάσει ΦΕΙ από 1/8/2018 όντως αλλάζει το σύστημα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπογράψουν τα Κέντρα με τον ΕΟΠΥΥ.

Αν δεν υπογράψουν, δε ξέρω τι θα γίνει.

like52

Πληρωμη ΕΟΠΥΥ Αγ Παρασκευη

Εικόνα Γιάννης_1970

Στην Αγια Παρασκευη πληρώθηκα τον Ιουνιο αποδειξεις που κατεθεσα τον Φεβροουαριο 2018.

like51

ΕΟΠΥΥ - Νέο σύστημα πληρωμών

Εικόνα Fofo

Το εντυπωσιακό είναι από ότι έχω διαβάσει, ότι το νέο σύστημα πληρωμών απευθείας στα κέντρα λογοθεραπειων, επεκτείνεται και σε αυτόυς που δεν έχουν υπογράψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ μέσω voucher.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδράση του του Πανελλήνιου συλλόγου λογοθεραπευτών -  δείτε αν θέλετε τις αντιδράσεις τους σε αυτό (www.logopedists.gr)

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

like58

Ανακοίνωση για το νέο σύστημα επιστροφής δαπανών Ειδικής Αγωγής

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Fofo, πείτε μας ακριβώς αν έχετε δει κάπου διατυπωμένο ότι το σύστημα επεκτείνεται και στα Κέντρα (παρόχους Ειδικής Αγωγής) που δεν θα υπογράψουν τη σύμβαση. 

Από μέρους μας, μόνο το παρακάτω έχουμε διασταυρώσει.

Τελευταία είδηση 15/06/2018: 
Ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το νέο σύστημα επιστροφής δαπανών ειδικής αγωγής που θα ισχύσει από 1η Αυγούστου 2018. Με βάση την ανακοίνωση οι γονείς καταθέσουν τη "Βεβαίωση Αποζημίωσης" σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες θεραπείες για το παιδί τους. Σε περίπτωση που η δαπάνη των θεραπειών υπερβαίνει το ανώτατο όριο αποζημίωσης που καθορίζεται από τον ΕΟΠΥΥ, το υπερβάλλον ποσό αναζητείται από τον ΕΟΠΥΥ και τους παρόχους Ειδικής Αγωγής.

Διαβάστε αναλυτικά την Επικαιρότητα: Νέα Σύμβαση ΕΟΠΥΥ.

like56

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Εικόνα Fofo

Δείτε στο πολυνομοσχεδιο: Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων – Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022»

Αρθρο 27, παραγρ. 3:
3. Οι διατάξεις του παρόντος εφαρμόζονται αναλογικά και στις περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους δικαιούχους περίθαλψης από μη συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιδιώτες παρόχους ειδικής αγωγής. Κάθε διάταξη που αντίκειται στο παρόν καταργείται.

like62

Και εμείς απο νομό Λασιθίου δεν λέει έχουμε πληρωθεί από Γενάρη

Εικόνα Παναγιώτα Μαράτου

Καλησπέρα και εμείς νομό Λασιθίου δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα τον Ιανουάριο!!!

like59

Επιστροφή χρημάτων

Εικόνα Claudia Klonti

Καλημέρα σας, ποια μέρα μπαίνουν τα λεφτά του Νοεμβρίου;

like56
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.