Πληρώθηκε κανείς για λογοθεραπείες ή φυσικοθεραπείες για τον Ιανουάριο;

Εικόνα Anna Leoditsi

Πληρώθηκε κανείς για λογοθεραπείες ή φυσικοθεραπείες για τον Ιανουάριο 2018; Έχουμε καταθέσει τα χαρτιά αλλά τίποτα ακόμη έως τώρα.. Δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε τις θεραπείες? Έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι να πάω το παιδί....

Σχόλια

Πληρωμές ΕΟΠΥΥ (έχουμε πληρωθεί έως 04/2018)

Εικόνα Γιώργος

Καλημερα σας εχουμε πληρωθεί απο ΕΟΠΥΥ Αχαρνών μέχρι και Απρίλιο. Καλύτερα να πατε να ρωτήσετε εκει που καταθέσατε τα παραστατικά μην τυχόν υπαρχει προβλημα με καποιο απο αυτα.

Πληρωμή από ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και νέος ΕΚΠΥ

Εικόνα Fofo

Αν τις αποδείξεις τις έχετε καταθέσει στον ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας, μας έχουν πει ότι τώρα τελείωνουν αυτές που έχουν κατατεθεί τον Ιανουάριο και θα προχωρήσουν στον Φεβρουάριο. Ο ΕΟΠΥΥ Αχαρνων είναι πιο μπροστά. 

Επίσης γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με τις πληρωμές από 01/08/2018 που αλλάζει το σύστημα; Θα παίρνουμε VOUCHER από τον ΕΟΠΥΥ και δεν θα πληρώνουμε τα Κέντρα; 

Πολύ καλό για να είναι αληθινό...

Δεν έχουμε πληρωθεί από τον Μάρτιο

Εικόνα Σταύρος

Καλημέρα σας,

Εμείς (που καταθέτουμε ΕΟΠΥΥ Αχαρνών) δεν έχουμε πληρωθεί από τον Μάρτιο (ημερομηνία πρωτοκόλλου).

Επίσης βάσει ΦΕΙ από 1/8/2018 όντως αλλάζει το σύστημα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπογράψουν τα Κέντρα με τον ΕΟΠΥΥ.

Αν δεν υπογράψουν, δε ξέρω τι θα γίνει

 

Πληρωμη ΕΟΠΥΥ Αγ Παρασκευη

Εικόνα Γιάννης_1970

Στην Αγια Παρασκευη πληρώθηκα τον Ιουνιο αποδειξεις που κατεθεσα τον Φεβροουαριο 2018.

ΕΟΠΥΥ - Νέο σύστημα πληρωμών

Εικόνα Fofo

Το εντυπωσιακό είναι από ότι έχω διαβάσει, ότι το νέο σύστημα πληρωμών απευθείας στα κέντρα λογοθεραπειων, επεκτείνεται και σε αυτόυς που δεν έχουν υπογράψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ μέσω voucher.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδράση του του Πανελλήνιου συλλόγου λογοθεραπευτών -  δείτε αν θέλετε τις αντιδράσεις τους σε αυτό (www.logopedists.gr)

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Ανακοίνωση για το νέο σύστημα επιστροφής δαπανών Ειδικής Αγωγής

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Fofo, πείτε μας ακριβώς αν έχετε δει κάπου διατυπωμένο ότι το σύστημα επεκτείνεται και στα Κέντρα (παρόχους Ειδικής Αγωγής) που δεν θα υπογράψουν τη σύμβαση. 

Από μέρους μας, μόνο το παρακάτω έχουμε διασταυρώσει.

Τελευταία είδηση 15/06/2018: 
Ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το νέο σύστημα επιστροφής δαπανών ειδικής αγωγής που θα ισχύσει από 1η Αυγούστου 2018. Με βάση την ανακοίνωση οι γονείς καταθέσουν τη "Βεβαίωση Αποζημίωσης" σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες θεραπείες για το παιδί τους. Σε περίπτωση που η δαπάνη των θεραπειών υπερβαίνει το ανώτατο όριο αποζημίωσης που καθορίζεται από τον ΕΟΠΥΥ, το υπερβάλλον ποσό αναζητείται από τον ΕΟΠΥΥ και τους παρόχους Ειδικής Αγωγής.
Διαβάστε αναλυτικά την Επικαιρότητα: Νέα Σύμβαση ΕΟΠΥΥ.

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Εικόνα Fofo

Δείτε στο πολυνομοσχεδιο: Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων – Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022»

Αρθρο 27, παραγρ. 3:
3. Οι διατάξεις του παρόντος εφαρμόζονται αναλογικά και στις περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους δικαιούχους περίθαλψης από μη συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιδιώτες παρόχους ειδικής αγωγής. Κάθε διάταξη που αντίκειται στο παρόν καταργείται.

Και εμείς απο νομό Λασιθίου δεν λέει έχουμε πληρωθεί από Γενάρη

Εικόνα Παναγιώτα Μαράτου

Καλησπέρα και εμείς νομό Λασιθίου δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα τον Ιανουάριο!!!

Πληρωμες ΕΟΠΥΥ (μετά την 1/8/2018)

Εικόνα Γιώργος

Πλησιάζει το τέλος του μήνα και θα ήθελα να ρωτήσω εάν στον ΕΟΠΥΥ δέχονται κανονικά τις αιτήσεις με τις αποδείξεις του προηγούμενου μήνα ή μηνών ή έχει αλλάξει στο σύστημα από 1/8/2018 όπως είχανε ανακοινώσει;

Το παλιό σύστημα εχει πάρει παράταση

Εικόνα Γιάννης_1970

Το παλιο συστημα εχει παρει παραταση μεχρι 1 Οκτ.

Χθες κατεθεσα κανονικα.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.