Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω λογαριασμό δωρεάν πρόσβασης μέλους στο www.noesi.gr;

Εικόνα NOESI.gr

Πώς μπορώ να γίνω μέλος δωρεάν στο ιστότοπο www.noesi.gr.Δημιουργία ή άνοιγμα λογαριασμού σημαίνει ότι κάποιος γίνεται μέλος σε έναν ιστότοπο. Με την εγγραφή σας ως μέλος αποκτάτε πρόσβαση σε σελίδες και υπηρεσίες του ιστοτόπου, που δεν είναι διαθέσιμες σε μη εγγεγραμμένα μέλη. Η εγγραφή στο NOESI.gr είναι δωρεάν.

Μέλη = Σελίδες με νόημα!

Η ανάπτυξη των μελών της κοινότητας του noesi.gr είναι για όλα τα μέλη μία απόδειξη, ότι η προσπάθεια πιάνει τόπο!

 Γιατί να εγγραφώ;

Mόνο ως μέλος, μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις ή να σχολιάσετε αναρτήσεις άλλων μελών — με εξαίρεση τις αγγελίες, για τις οποίες χρειάζεται να είστε επαγγελματίας και διαπιστευμένο μέλος. Μάθετε περισσότερα για τα διαπιστευμένα μέλη εδώ.

Επίσης, ως μέλος αποκτάτε πρόσβαση στα προφίλ των άλλων μελών και έχετε μία προσωπική σελίδα επικοινωνίας για όλους μέσω του E-mail σας (χωρίς να εμφανίζεται η διεύθυνση του E-mail σας στα υπόλοιπα μέλη ή επισκέπτες της ιστοσελίδας). Επίσης, ως μέλος, διαβάζετε όσα σας αφορούν και σας ενδιαφέρουν, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναρτήσεις που βλέπετε στην κεντρική σελίδα ανάλογα με τις Ομάδες ή τα θέματα ή τα άλλα μέλη που ακολουθείτε (τα γνωστότερα Like / Follow από τα κοινωνικά δίκτυα). Εγγραφείτε μέλη στην κοινότητα της νόησης στο διαδίκτυο συμπληρώνοντας απλά την φόρμα εγγραφής.

 Τι σημαίνει "γίνομαι μέλος";

Η εγγραφή σας, από την δική μας πλευρά, διασφαλίζει σε έναν βαθμό, ότι αυτοί που χρησιμοποιούν τις σελίδες και τις υπηρεσίες του noesi.gr είναι πραγματικά αυτοί για τους οποίους προορίζονται, άτομα ή φορείς με ενδιαφέρον στη θεματολογία του ιστότοπου.

Αυτό σημαίνει, ότι καθώς εγγράφεστε, καταθέτετε μία βασική πληροφορία για τον εαυτό σας, μία ηλεκτρονική διεύθυνση (E-mail). Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης του ιστοτόπου, έχουμε στα χέρια μας έναν διάμεσο επικοινωνίας. Επιπροσθέτως, κατά την εγγραφή σας, το σύστημα κρατά πληροφορίες για τις βασικές ενέργειές σας, όπως για παράδειγμα η δημοσίευση μίας νέας ανάρτησης ή ο σχολιασμός μίας άλλης. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιος λέει τι και, με τον τρόπο αυτό, να διαφυλάσσουμε τον τρόπο με τον οποίο διαχέονται οι πληροφορίες στις σελίδες του ιστότοπου.

Πέρα από τα παραπάνω, δεν είστε υποχρεωμένος /-η ως μέλος να δώσετε καμία πληροφορία για εσάς, εκτός από το όνομα μέλους ή το ονοματεπώνυμό ή την επωνυμία σας — ό,τι επιλέξετε από αυτά τα τρία. Προσοχή: Αν δεν επιλέξετε κάποιο όνομα μέλους (username) κατά την εγγραφή σας, τόσο σύστημα θα χρησιμοποιήσει αυτόματα το πρώτο συνθετικό από το E-mail σας (πριν το "παπάκι").

 Επικοινωνήστε προσωπικά με άλλα μέλη.

Σε περίπτωση που είστε μέλος, μπορείτε — υπό προϋποθέσεις (π.χ. να είστε γονέας ή επαγγελματίας – διαπιστευμένο μέλος) — να επικοινωνείτε αμφίδρομα με άλλα μέλη της κοινότητας, διαφυλάσσοντας την ανωνυμία σας. Μέσω της δικής σας φόρμα μέλους, εάν υπάρχει τικ (τσεκάρετε) στο κουτάκι στη σχετική επιλογή, τα άλλα μέλη θα μπορούν να σας στείλουν ένα μήνυμα μέσω E-mail, μέσω του διακομιστή αλληλογραφίας του noesi.gr, χωρίς να βλέπουν τη διεύθυνσή σας. Επίσης, και εσείς έχετε στη διάθεσή σας την ανώνυμη φόρμα επικοινωνίας με κάθε μέλος. Εάν επιλέξετε να απαντήσετε στον αποστολέα μέσω του E-mail σας, με τον συνήθη τρόπο που απαντούμε στα E-mail, τότε μόνο θα αποκαλύψετε την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας.

 Εάν χρειάζεται, σβήστε τον λογαριασμό σας (διαγραφή μέλους).

Εάν ανοίξατε τον λογαριασμό σας κατά λάθος ή αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από το σύστημα και, φυσικά, να σβήσετε με αυτόν τον τρόπο ό,τι στοιχεία δώσατε κατά ή μετά την εγγραφή σας. Μπορείτε ακόμη να διαγράψετε επιλεγμένες αναρτήσεις σας. Επικοινωνήστε, εάν επιθυμείτε να υποβάλλετε αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας ή όλων / μερικών αναρτήσεών σας από τον ιστότοπο και την κοινότητα των μελών της νόησης στο διαδίκτυο (noesi.gr).

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.