3ο Τουρνουά ΒOWLING Δυτική Αττικής για άτομα με ΔΑΦ

Αφιερωμένο στα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου
Παρασκευή, 1 Απρίλιος, 2016 - 10:00 - 13:00

Ώρα για παιχνίδι!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό παίζοντας ΒOWLING!

Tο Κέντρο Ημέρας «Στην Αυλή του Κόσμου» και το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Δ.Α.Φ.  «Ηλίανθος», της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» , δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στο «Royal Bowling» (Τεύθιδος 7, Περιστέρι), για μία αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού.

3ο Τουρνουά ΒOWLING Δυτική Αττικής για άτομα με ΔΑΦ Αφιερωμένο στα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

Θεραπευτές, εκπαιδευτές και οικογένειες των ατόμων με Δ.Α.Φ. θα εντυπωσιαστείτε με  τις δεξιότητές των ατόμων με αυτισμό που θα βγουν στον διάδρομο, θα πάρουν την μπάλα στα χέρια τους και θα γκρεμίσουν όλες τις κορίνες με τη μία!!

Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν άτομα που εξυπηρετούνται σε δομές ψυχικής υγείας ή/και ειδικής αγωγής της Αττικής, με στόχο τη διασκέδαση και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία. Όλοι θα κερδίσουν αναμνηστικά μετάλλια για την αξιόλογη προσπάθειά τους.

Πέτυχε το strike και βγες νικητής της ζωής!

Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Δρόμου "Σχεδία"

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως 25/3/2016. Δωρεάν Συμμετοχή!

Για περισσότερες πληροφορίες: Φούντας Κώστας , Μεννή Αγγέλα, τηλ: 210 5789190, κιν: 698 460 1375, amenni@kpechios.gr

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.