Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά και βρέφη

Από το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο ΕΥΧΕΡΕΙΑ | Με τον ιατρό και πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Rescue Training International, Χρήστο Κρασαδάκη
Τρίτη, 24 Απρίλιος, 2018 - 17:00 - 19:00

Το πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών "Ευχέρεια", σας καλεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 17:00 μ.μ. στο δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε Βρέφη και Παιδιά. Ο ιατρός και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Rescue International, Χρήστος Κρασαδάκης, θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών της καθημερινότητας των παιδιών και πώς μπορούμε να δράσουμε ώστε να διατηρήσουμε την ασφάλειά τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γιαυτό δηλώστε συμμετοχή στo mk@efheria.gr ή στο 2102822010.

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά και βρέφη.

Γνωρίστε την ΕΥΧΕΡΕΙΑ

Λογότυπο.Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο Ευχέρεια δέχεται παιδιά ηλικίας 2-18 ετών που αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία - μεγάλη ή μικρή, παθολογική ή περιβαλλοντολογική - σε κάποιο τομέα της ανάπτυξής τους και τα βοηθά να βελτιώσουν ή να αποκαταστήσουν πλήρως τη δυσκολία αυτή, οργανώνοντας και εφαρμόζοντας το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε παιδί.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΔείτε την παρουσίαση για την ΕΥΧΕΡΕΙΑ στον Οδηγό υπηρεσιών www.noesi.gr/pronoise/efheria
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.