Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά και βρέφη

Από το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο ΕΥΧΕΡΕΙΑ | Με τον ιατρό και πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Rescue Training International, Χρήστο Κρασαδάκη
Τρί, 24/04/2018 - 17:00

Το πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών "Ευχέρεια", σας καλεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 17:00 μ.μ. στο δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε Βρέφη και Παιδιά. Ο ιατρός και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Rescue International, Χρήστος Κρασαδάκης, θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών της καθημερινότητας των παιδιών και πώς μπορούμε να δράσουμε ώστε να διατηρήσουμε την ασφάλειά τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γιαυτό δηλώστε συμμετοχή στo mk@efheria.gr ή στο 2102822010.

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά και βρέφη.

Γνωρίστε την ΕΥΧΕΡΕΙΑ

Λογότυπο.Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο Ευχέρεια δέχεται παιδιά ηλικίας 2-18 ετών που αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία - μεγάλη ή μικρή, παθολογική ή περιβαλλοντολογική - σε κάποιο τομέα της ανάπτυξής τους και τα βοηθά να βελτιώσουν ή να αποκαταστήσουν πλήρως τη δυσκολία αυτή, οργανώνοντας και εφαρμόζοντας το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε παιδί.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΔείτε την παρουσίαση για την ΕΥΧΕΡΕΙΑ στον Οδηγό υπηρεσιών www.noesi.gr/pronoise/efheria
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.