Τι με εμποδίζει να μετακινηθώ;

Εργαστήριο γνωριμίας με τη Δραματοθεραπεία με θέμα «Τι με εμποδίζει να μετακινηθώ» με αφορμή τον Αλυσοδεμένο Ελέφαντα του Χόρχε Μπουκάι | Από το Κέντρο Πρόληψης, Συμβουλευτικής και Δραματοθεραπείας "Μετάβαση"
Σάββατο, 3 Μάρτιος, 2018 - 18:00 - 20:00

Το συγκεκριμένο βιωματικό εργαστήρι απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, γονείς αλλά και σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την δραματοθεραπεία.

 Η Δραματοθεραπεία είναι μια μέθοδος που επικεντρώνεται στα υγιή και δυνατά σημεία του ατόμου και το βοηθά, μέσα από τα σύμβολα και τον παιγνιώδη χαρακτήρα της, να αποκτήσει αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, να αποδεχτεί τον εαυτό του και να μετουσιώσει αρνητικές πλευρές του με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο.

Με αφορμή την ιστορία του Αλυσοδεμένου ελέφαντα και μέσα από δραματοθεραπευτικές τεχνικές (αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια ρόλων, σωματικά γλυπτά) οι συμμετέχοντες θα επεξεργαστούν εσωτερικούς ρόλους, επαναλαμβανόμενα μοτίβα σχέσεων ή συγκεκριμένες επιλογές που ενδεχομένως τους εμποδίζουν να μετακινηθούν και να επιτύχουν τον στόχο που έχουν θέσει, είτε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Πληροφορίες για το Εργαστήρι

  • Ημερομηνία: Σάββατο 3 Μαρτίου 2018
  • Διάρκεια: 18:00 - 20:00
  • Κόστος: 20€ — για φοιτητές και άνεργους 15€
  • Αριθμός μελών: 20 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να φοράνε άνετα ρούχα. Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Καλλιρόης 78 Κουκάκι (πλησίον σταθμού Μετρό "Συγγρού - Φιξ")

Συντονίστριες

  • Άννα Λούζη (Ψυχολόγος - Δραματοθεραπεύτρια)
  • Φωτεινή Καπή (Δραματοθεραπεύτρια -Ψυχοπαιδαγωγός - Ηθοποιός)

Γνωρίστε τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Το Κέντρο Πρόληψης, Συμβουλευτικής και Δραματοθεραπείας "Μετάβαση" είναι ένας χώρος που στοχεύει να αγκαλιάσει και να απαντήσει στις ανάγκες του ατόμου σε όλο το εύρος των αναπτυξιακών του μεταβάσεων (παιδί - έφηβος - ενήλικας) αλλά και σε κάθε ρόλο που εκείνο αναλαμβάνει στην πορεία της αυτοπραγμάτωσης του (μαθητή, φοιτητή, επαγγελματία, καλλιτέχνη, γονέα, εκπαιδευτικό, ειδικό ψυχικής υγείας).

ΜΕΤΑΒΑΣΗ Η φιλοσοφία του κέντρου «Μετάβαση» είναι να καλύψει όλο το φάσμα της ψυχικής υγείας.
Λογότυπο του Οδηγού διαταραχών του NOESI.grΜάθετε περισσότερα για τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/metavasi
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.