Καινοτόμες πρακτικές για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού

Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της διακρατικής συνεργασίας αξιολόγησης του προγράμματος Live Without Bullying από εκπροσώπους οργανώσεων / μελών της COFACE Families Europe
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος, 2017 - 09:30 - 14:30

Η Συνομοσπονδία Οικογενειακών Οργανώσεων Ευρώπης (COFACE Families Europe) σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) σας προσκαλούν στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Καινοτόμες πρακτικές για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού»

— Η είσοδος είναι ελεύθερη — Απαιτείται δήλωση συμμετοχής (βλ. παρακάτω)
— Ημερομηνία: Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 — Ώρα προσέλευσης: 09.30
— Τοποθεσία: ΕΣΗΕΑ — Αμφιθέατρο, 1ος όροφος — Ακαδημίας 20, Αθήνα

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο αρχείο των συνεργατικών ομάδων noesi.gr :)
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.