Καινοτόμες πρακτικές για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού

Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της διακρατικής συνεργασίας αξιολόγησης του προγράμματος Live Without Bullying από εκπροσώπους οργανώσεων / μελών της COFACE Families Europe
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος, 2017 - 09:30 - 14:30

Η Συνομοσπονδία Οικογενειακών Οργανώσεων Ευρώπης (COFACE Families Europe) σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) σας προσκαλούν στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Καινοτόμες πρακτικές για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού»

— Η είσοδος είναι ελεύθερη — Απαιτείται δήλωση συμμετοχής (βλ. παρακάτω)
— Ημερομηνία: Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 — Ώρα προσέλευσης: 09.30
— Τοποθεσία: ΕΣΗΕΑ — Αμφιθέατρο, 1ος όροφος — Ακαδημίας 20, Αθήνα

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο αρχείο των συνεργατικών ομάδων noesi.gr :)
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.