Καινοτόμες πρακτικές για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού

Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της διακρατικής συνεργασίας αξιολόγησης του προγράμματος Live Without Bullying από εκπροσώπους οργανώσεων / μελών της COFACE Families Europe
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος, 2017 - 09:30 - 14:30

Η Συνομοσπονδία Οικογενειακών Οργανώσεων Ευρώπης (COFACE Families Europe) σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) σας προσκαλούν στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Καινοτόμες πρακτικές για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού»

— Η είσοδος είναι ελεύθερη — Απαιτείται δήλωση συμμετοχής (βλ. παρακάτω)
— Ημερομηνία: Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 — Ώρα προσέλευσης: 09.30
— Τοποθεσία: ΕΣΗΕΑ — Αμφιθέατρο, 1ος όροφος — Ακαδημίας 20, Αθήνα

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο αρχείο των συνεργατικών ομάδων noesi.gr :)
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;