Κούλουμα με χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα

Μία δράση του ΟΠΑΠ στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο
Δευ, 19/02/2018 - 10:30

Αυτή την Καθαρά Δευτέρα 19/2/2018, ο Ιππόδρομος Αθηνών θα γεμίσει χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα. Ο μοναδικός χώρος του Ιππόδρομου Αθηνών προσφέρει όχι μόνο ένα εντυπωσιακό σκηνικό για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, αλλά προσφέρει στους επισκέπτες του, έναν τεράστιο χώρο χωρίς καλώδια και οποιονδήποτε κίνδυνο για το πέταγμα του χαρταετού.

Κατά την διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μία ημέρα γεμάτη χρώματα, μουσική, φαγητό και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Κούλουμα με χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα - Μία δράση του ΟΠΑΠ στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

  • SHOW ΓΙΓΑΝΤΙΩΝ ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ» — Μια εντυπωσιακή εναέρια παρέλαση με πρωταγωνιστές το χρώμα, τον άνεμο και τη φαντασία.

  • «ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ & ΠΕΤΑΩ» — Πρωτότυπη δράση για παιδιά ηλικίας 4+ ετών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν έναν υπέροχο χαρταετό, να τον πετάξουν σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και, τέλος, να το πάρουν μαζί τους φεύγοντας! (1)

  • «ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ & ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ!» — Επιδείξεις ακροβατικών χαρταετών που «σκίζουν» τον ουρανό και «κόβουν» την ανάσα.

  • «ΕΔΩ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ!» — Ένας τεράστιος ανοιχτός χώρος, απόλυτα ασφαλής για πέταγμα χαρταετού, σας περιμένει να πετάξετε το δικό σας χαρταετό. Και αν τον ξεχάσετε, δεν πειράζει, θα σας δανείσουμε εμείς! (2)

  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ — Δύο οδηγοί μας, παραλαμβάνουν ομάδες επισκεπτών είτε με τα δικά τους ποδήλατα ή με τα ποδήλατα που θα υπάρχουν στον χώρο και ανακαλύπτουν τον υπέροχο χώρο του Ιππόδρομου.

  • E-BIKES: TEST THE FUTURE — Ανακαλύψτε το νέο, μαγικό κόσμο των E-Bikes. Μάθετε τα πάντα για τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα χαρακτηριστικά τους και δοκιμάστε τα σε πραγματικές συνθήκες, στον φιλόξενο χώρο του Ιπποδρόμου.

  • ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ — Σε δύο, ειδικά διαμορφωμένες πίστες, μία για νήπια 2 έως 5 ετών και μία για παιδιά 5 έως 10, οι μικροί μας επισκέπτες μπορούν να κάνουν ποδήλατο υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων εκπαιδευτών και να μάθουν να ποδηλατούν με ασφάλεια. Θα υπάρχουν ποδήλατα για τα παιδιά αλλά και κράνη για τους συμμετέχοντες.

  • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ — Παράλληλα με τη λειτουργία των δράσεων θα πραγματοποιούμε παιχνίδια με ποδήλατο, τόσο για ενηλίκους όσο και για παιδιά, με στόχο να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να διασκεδάζουν με το ποδήλατο.

  • ΠΟΝΥ - Οι αγαπημένοι φίλοι των παιδιών θα περιμένουν τους μικρούς αναβάτες για μία αξέχαστη βόλτα.

  • ΦΑΓΗΤΟ - Νηστίσιμοι μεζέδες, χώρος για πικνίκ και καντίνες με νηστίσιμα φαγητά θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών.

(1) Συνολικά θα δοθούν δωρεάν μέχρι 500 χαρταετοί με σειρά προτεραιότητας.

(2) Θα υπάρχουν διαθέσιμοι 50 χαρταετοί προς δανεισμό στο κοινό. Η διάρκεια του δανεισμού θα είναι 30min. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.