24/09/2018: Συνάντηση γονέων "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" για τη μελέτη αναγκών οικογενειών (Μαρούσι)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χάρτα Υπηρεσιών προς άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες"
Δευ, 24/09/2018 - 19:00

Η συνάντηση γονέων στο Μαρούσι, που είχε καθοριστεί να λάβει χώρα στις 19:00 το απόγευμα την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 χρειάζεται να αναβληθεί, καθώς προέκυψε ένα πρόβλημα σχετικά με τον χώρο φιλοξενίας μας.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει νέες επικοινωνίες με αρμόδιους φορείς, ώστε να προγραμματίσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό τη συνάντηση αυτή. Καθώς έχουν συμπληρωθεί αρκετές συμμετοχές από γονείς, θα προγραμματίσουμε άμεσα δύο συναντήσεις στα βόρεια προάστια, η μία εκ των οποίων θα γίνει στο Μαρούσι και η δεύτερη σε όμορο Δήμο.
Θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις διευθετηθούν οι νέες συναντήσεις.

Η συνάντηση αυτή οργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, τα αδέλφια, και άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους. Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων αυτής της σημαντικής για όλους έρευνας.
► Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ" στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoisekiesi

Επόμενες συναντήσεις γονέων.

Εάν θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος, συμπληρώστε τη φόρμα* με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Θα σας ενημερώνουμε για τις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος.

(*) Απευθείας σύνδεσμος: https://goo.gl/forms/MSQwxcxfUD7DbfHE3

Επόμενες συναντήσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί στις επίσημες σελίδες Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©
► στο Facebook: wwww.facebook.com/groups/pronoisekiesi
► στο NOESI.gr στην ιστοσελίδα: wwww.noesi.gr/tonousou

Λογότυπο της Ομάδας για τη Χάρτα Δικαιωμάτων  στην Αξιολόγηση, την Παρέμβαση, τη Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρία και Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Facebook.ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©: Ακολουθήστε τη δημόσια ομάδα στο Facebook :)

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.