Συνάντηση γονέων "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" για τη μελέτη αναγκών οικογενειών (Γλυφάδα)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χάρτα Υπηρεσιών προς άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες"
Σάβ, 27/10/2018 - 11:00

Αγαπητέ γονέα, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση γονέων, που θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, ώρα 11:00 – 13:30 σε χώρο που μας παραχωρείται από τον Δήμο Γλυφάδας.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©"(διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.

Στη συνάντηση θα φροντίσουμε να παρευρεθούν και κάποιοι γονείς με μικρής ηλικίας παιδιά, με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική και έλαβαν σχετικά πρόσφατα τη διάγνωση (π.χ. περίπου εδώ και ~1 χρόνο).

Δήλωση συμμετοχής — είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνώντας με την ομάδα της νόησης τηλεφωνικά ή μέσω E-mail στα στοιχεία που βρίσκονται από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Ο τόπος συνάντησης έχει καθοριστεί, σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα, με εύκολη πρόσβαση από ΙΧ και μέσα μεταφοράς και διαθέσιμο χώρο parking. Οι γονείς που δηλώνουν συμμετοχή θα λάβουν πρόσκληση και οδηγίες για την προσέλευση αναλυτικά, σε προσωπική επικοινωνία.

Αυτή είναι μία από τις συναντήσεις, που πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, τα αδέλφια, και άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους. Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων αυτής της σημαντικής για όλους έρευνας. 


► Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ" στην ιστοσελίδα: https://noesi.gr/pronoisekiesi/sinantisi-oikogeneias
► Εάν θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε σε κάποια από τις επόμενες δράσεις του Προγράμματος, συμπληρώστε τη φόρμα (*) με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

(*) Απευθείας σύνδεσμος: https://goo.gl/forms/MSQwxcxfUD7DbfHE3

► Επόμενες συναντήσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα: https://noesi.gr/tonousou 
— Μη ξεχάσετε την Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση καλών πρακτικών στις υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία και την ιεράρχηση αναγκών οικογενειών με παιδιά με αναπηρία το Σάββατο 08/12/2018.

Λογότυπο της Ομάδας για τη Χάρτα Δικαιωμάτων  στην Αξιολόγηση, την Παρέμβαση, τη Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρία και Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Facebook.ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©: Ακολουθήστε αν θέλετε τη δημόσια ομάδα στο Facebook :)

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.